7.sērijas BMW un GAZ 66 krustojums - ideāls auto braucienam pēc eglītes (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kas sanāk, ja sakrusto pirmās paaudzes 7.sērijas BMW un padomju autobūves visurgājēju GAZ 66? Un ko ar šādu spēkratu var paveikt? Atbildi lūko zemāk pievienotajā video, bet jau iepriekš var pačukstēt, ka tas ir auto, kurš drīzāk brauks glābt traktoru, nevis pretēji.

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts šā gada noslēdzošo sēriju. Šoreiz raidījums veltīts Ziemassvētku laika aktuālajai tēmai – braucienam pēc svētku eglītes, ko Ātruma cilts komanda veiks ar unikālu visurgājēju vārdā "Vientuļais vilks”. 

Raidījuma vadītājs Pauls Timrots uz sarunu un izbraukumu mežā aicinājis 4x4 ceļotāju un unikāla auto īpašnieku Uldi Komarovski. 15 gadus klusi stāvējis garāžā, nu atkal izbraucienā dodas Ulda būvēts unikāls spēkrats, kas sevī apvieno spēcīgākās Krievijas, ASV un Vācijas mašīnbūves tradīcijas. Zem tā apgleznotās BMW virsbūves slēpjas 6.2 litru "sirds", kas spējīga attīstīt līdz pat 100 kilometriem stundā. 

Vai off-road ziedu laiki Latvijā ir beigušies un vai BMW X6 priekštecis var pārvest mājās eglīti, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums ir vēl mobilāks, jo bieži izraujas no ierastās studijas un dodas uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu