2020. gada seksa horoskops viņai un viņam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unplash.com

Visas veiksmes vai neveiksmes mīlā, protams, nevar norakstīt uz zvaigžņu stāvokli, tomēr nedaudz pavērt priekšskaru uz intīmās dzīves aizkulisēm, iespējām un riskiem 2020. gadā ar astroloģijas palīdzību varam.

Auns

2020. gads Auna zīmē dzimušajiem kungiem sola ne vienu vien romantisku piedzīvojumu, tomēr uzvaras nebūs vieglas. Harmoniju intīmajā dzīvē izdosies sasniegt ar partneri, kura attiecībās pilnībā atvērsies.

Sievietes Auni ar pilnu sparu metīsies kaislību jūrā. Viņas izvēlēsies valdonīgus un pat nedaudz despotiskus vīriešus. Precētas dāmas gaida romatiska aizraušanās. Nav izslēgti sānsoļi. 

Vērsis

Vēršiem šajā gadā ieteicams kontrolēt savu iedzimto vēlmi eksperimentēt. Vīrietis Vērsis metīs skatus uz gados jaunākām dāmām. Tomēr astrologi  Vēršiem iesaka ieturēt pauzi erotiskajās sacensībās un nopietnāk pārdomāt partneres izvēli.

Turpretim Vērsenēm laiks likt kārtis galdā un atklāt partnerim savas slēptākās seksuālās fantāzijas. Jūsu attiecības uzlabos kāda pikantāka detaļa.

Dvīņi

2020. gadā jums jāļaujas jūtām, kaut uz brīdi atslēdzot racionālo prātu, kas traucē baudīt kopā būšanas mirkļus. Dāviniet partnerei ziedus, dārgu veļu un ļaujieties erotiskai masāžai.

Dvīņu zīmē dzimušām dāmām derētu mazāk flirtēt un lielāku uzmanību pievērst partnerim. Jūsu pārlieku lielā vēlme atrasties uzmanības centrā var izjaukt pat stabilas attiecības. 

Vēzis

Vīrietim Vēzim šogad ir lielas izredzes satikt savu izredzēto. Attiecību sākumā var traucēt Vēža iedzimtais egoisms. Pievērsiet lielāku uzmanību iemīļotās jūtām un interesējieties par viņas vēlmēm. Vēzis var "uzrauties" uz seksuāli nepiesātināmas dāmas.

Ja Vēža zīmē dzimušās dāmas būs vērīgas, gada otrajā pusē viņām ir lielas izredzes satikt savu sirdsāķīti. Nepalaidiet garām savu lielo iespēju!

Lauva

Jūsu partnere met skatus uz citiem vīriešiem. Lai nekļūtu par ragaini, Vīrietim Lauvam jādomā, kā atjaunot savu reputāciju partneres acīs. Nerīkojiet greizsirdības scēnas - tas nepalīdzēs. Plānojiet kopīgus ceļojumus, pavadiet kopā brīvdienas.

Sieviete Lauva alks vīriešu uzmanības. Viņa meklēs piedzīvojumus, dosies uz randiņiem un rīkosies spontāni, bez apdoma. Dažām izdosies izveidot ilgstošas attiecības. Uzmanieties no dīvainiem un uzmācīgiem vīriešiem.

Jaunava

Vīrieši Jaunavas steidzinās notikumus un meklēs seksuālus piedzīvojumus. Viņu intīmā dzīve kļūs krāšņāka un daudzveidīgāka, bet ilgstošas attiecības viņus nevilinās. Šogad viņus interesēs sekss un nauda.

Jaunavas zīmē dzimušās dāmas šogad rīkosies netipiski - iespējams, dosies uz seksa klubu, iegādāsies rotaļlietas pieaugušajiem un nomainīs vairākus partnerus.

Svari

Astrologi Svariem šajā gadā iesaka neiesaistīties mīlas avantūrās, jo tās var slikti beigties. Uzlabojiet attiecības ar esošo partneri, atrodiet kopīgu aizraušanos. Ja neziniet ko iesākt ar kailslībām, kas laužas uz āru, iegādājieties mājdzīvnieku un veltiet viņam savu mīlestību.

Sievietes Svari daudz domās par intīmo dzīvi, vēloties to padarīt harmoniskāku. Viņas interesēsies, kā sasniegt labsajūtu, apmeklēs seksologu. Lai atbrīvotu ķermeni, iespējams, viņas sāks apmeklēt baseinu vai mācīties balles dejas. Dažām gribēsies ļauties eksotiskām mīlas rotaļām, izmēģināt vairākus seksa partnerus vienlaikus.

Skorpions

Vīrietis Skorpions vēlēsies ģimeniskas, siltas attiecības. Viņam šķitīs, ka ar fantastisku seksu vien laimīgai dzīvei ir par maz. Astrologi Skorpioniem iesaka nepārsteigties un nopietni pārdomāt, vai viņi ir gatavi šķirties no personiskās brīvības, lai nodotos laulības dzīvei. 

Sieviete Skorpions šogad būs žilbinoša. Visapkārt būs daudz kārdinājumu, no kuriem grūti atteikties. Vienmēr lietojiet prezervatīvu!

Strēlnieks

Strēlnieku seksuālā enerģija šogad būs magnētiska. Sievietes šīs horoskopa zīmes pārstāvjos iemīlēsies zibenīgi. Savukārt Strēlnieki izmantos izdevību un mainīs dāmas kā cimdus. Astrologi brīdina: neiztērējiet visu enerģiju sievietēs!

Strēlniecei jābūt vērīgai un apdomīgai - var gadīties, ka kāds vīrietis gribēs viņu izmantot savu mērķu sasniegšanai. Strēlniecēm nevajadzētu tik viegli uzticēties vīriešiem. Tomēr seksa šogad būs daudz.

Mežāzis

Mežāzis sapņos par kādu daiļavu, bet viņam būs grūti saņemties ķerties vērsim pie ragiem. Viņu biedē, ka dāma var atteikt, vai vēl trakāk - var taču piekrist, un tad būs jāmaina ierastais dzīves  ritms. Ja Mežāzis spētu pārvarēt savu kūtrumu, viņa dzīve kļūtu krāsaināka un laimīgāka.

Sieviete Mežāzis sapņos uzvilkt koši sarkanu minikleitu ar dziļu dekoltē un doties uz balli, bet kā pielipusi sēdēs pie plīts. Gan vīriešiem, gan sievietēm Mežāžiem šis ir iespēju gads. Sēžot mājās, nepalaidiet garām savu laimi!

Ūdensvīrs

Intīmajā dzīvē Ūdensvīriem gaidāms harmonisks gads. Vētrainu kaislību nebūs, bet attiecībās izdosies atrast patīkamu līdzsvaru. Daži, iespējams, aizrausies ar tantrisko seksu. 

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes seksā meklēs kādu “rozīnīti”. Iespējams, viņas izvēlēsies kaut ko ekstrēmu, un tas būs pārbaudījums attiecībām.

Zivis

Zivis šogad vairs negribēs vienmuļu, rutinētu seksu. Temperaments lauzīsies uz āru, un jūs meklēsiet sievieti, ar kuru sasniegt baudas virsotnes. Un atradīsiet...

Zvaigznes sola, ka 2020.gads sievietēm Zivīm būs pārsteigumu pilns. Par vīriešu uzmanības trūkumu nenāksies sūdzēties. Astrologi iesaka Zivju dāmām nesēdēt mājās, bet gan doties eksotiskā ceļojumā, kura laikā viņas gaida liktenīga tikšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu