Par krāpšanu rosina apsūdzēt Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieku

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Iekšējās drošības birojs (IDB) rosinājis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieku par 161 000 eiro izkrāpšanu, piedāvājot privātpersonām iegādāties automašīnas, kas bija nodotas aģentūrai glabāšanā.

IDB rosinājis Organizētās noziedzības un citu nozaru specializētajai prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu par krāpšanu un iznīcināšanai paredzēto akcīzes preču piesavināšanos, pavēstīja IDB.

Izmeklēšanā konstatētas vairākas noziedzīgu nodarījumu epizodes, kurās izkrāpts 161 000 eiro, piedāvājot privātpersonām iegādāties automašīnas, kas bija nodotas Nodrošinājuma valsts aģentūrai glabāšanā, bet nebija paredzētas pārdošanai.

Tāpat persona piesavinājusies tabakas izstrādājumus aptuveni 10 000 eiro vērtībā.

Nodrošinājuma valsts aģentūra nodrošina Iekšlietu ministrijas un tās padotības iestāžu darbību nekustamo īpašumu, publisko iepirkumu un valsts materiālo rezervju jomā, veic normatīvajos aktos noteiktās darbības ar lietiskajiem pierādījumiem un arestēto mantu, izņemto mantu un dokumentiem, kā arī ieročiem, munīciju, to sastāvdaļām un speciālajiem līdzekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu