Gluži kā dārzā: prezentē pirmo iebūvējamo stādu audzētavu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LG

Kaislīgo dārznieku sapnis ir piepildījies - tehnoloģiju milzis "LG" ir prezentējis pirmo iebūvējamo stādu audzētavu. 

Tehnoloģiju uzņēmuma radītā stādu audzētava nodrošinās augiem perfekto temperatūru, mitrumu un specializētu apgaismojumu. Šis skapim līdzīgais agregāts ļaus izaudzēt kārotos garšaugus vai stādus jebkurā gadalaikā, nebaidoties par gaismas trūkumu vai ne pārāk pievilcīgo ainu, kas valda uz palodzēm pavasara dienās. 

Foto: LG

Savdabīgo augu skapi būs iespējams iebūvēt virtuvē starp citām ierīcēm. Stādu audzētava automātiski uzraudzīs stādu attīstību un pati uzstādīs augiem optimālos apstākļus, proti, temperatūru, mitrumu un apgaismojumu, kā arī imitēs diennakts ciklu. 

Skapī būs iespējams satilpināt 24 dažādu stādu kastes - pietiekami, lai apgādātu ģimeni ar pašaudzētiem garšaugiem un dārzeņiem. Stādu audzētavas skapī ir ierīkota automātiska augu laistīšanas sistēma, kas neļaus ūdenim ilgstoši uzkrāties vienuviet, tādējādi novēršot aļģu augšanas risku un sasmakšanu. 

Foto: LG

Nopērkot stādu audzētavu, jaunajiem lietotājiem komplektā nāk sagatavotas stādu audzēšanas kastes, kurās ir iepildīta augsne, mēslojums un sēklas, kas ļauj jau nekavējoties ķerties pie stādu audzēšanas. LG kastes sastāvēs no 20 dažādiem augiem - vairākām salātu šķirnēm, rukolas, cigoriņiem un bazilika. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu