Rasols vai vinegrets? Kādi salāti atbilst katrai no horoskopa zīmēm? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir unikālas un neparastas īpašības - visas šīs rakstura iezīmes padara cilvēkus līdzīgus kompleksiem un krāšņiem salātiem. Ar jautro horoskopu, kurā katra zvaigznāja pārstāvji ir salīdzināti ar kādu ēdienu, dalās portāls "Cosmo.ru".

Auns - siļķe kažokā

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir kā Eiropas austrumvalstu "alfa un omega" - viņos gluži tāpat kā "siļķē kažokā" lieliski sadzīvo gan sālīta zivs, gan izteiksmīga biete un sātīga majonēze. Šie salāti ir gan krāšņi, gan multifunkcionāli - ar tiem var gan kārtīgi ieturēties, gan izmantot tos par uzkodu degvīna glāzītei. Gluži kā "kažociņš", arī Auni spēj sevī savienot visneparastākās īpašības.

Vērsis - vinegrets

Vinegrets ir stipri nenovērtēts - varētu šķist, ka šie salāti ir pavisam necili, jo tajos ir vien pāris sagrieztu dārzeņu, taču vai ir vēl kādi salāti, kuri ir piemēroti tik daudzām izmaiņām un interpretācijām? Uz vinegretu vienmēr var paļauties, tas vienmēr garšos tikpat labi. Gluži tāpat ir arī ar Zemes stihijas pārstāvjiem Vēršiem - viņi ir stabila, pārbaudīta vērtība.

Dvīņi - mājas rasols

Cūkgaļa, vistas gaļa, gaļas rulete vai doktordesa? Sālīti, marinēti vai svaigi gurķi? Varbūt ābols? Nosaukums "rasols" sevī iemieso patiesu izdomu un kulināros eksperimentus - nav vienas pareizās receptes. Gluži tāpat ar Dvīņiem - nekad nevar zināt, kurā mirklī viņi atklās šķautni, kura liek noelsties un izdvest: "Vai tad drīkst arī tā?!"

Vēzis - mimoza

Mimozas sastāvā ir pagalam parastas, tradicionālas sastāvdaļas - kartupeļi, burkāni, olas un tuncis, taču tās ir sakārtotas tā, it kā tas būtu pasaules smalkākais un gardākais ēdiens. Gluži tāpat arī ģimeniskajiem un jūtīgajiem Vēžiem no pavisam ikdienišķām lietām izdodas radīt ko smalku un pārdomātu.

Lauva - granātābolu "aproce"

Jūs jautāsiet - kas tas ir? Kā tieši namamātei ir izdevies izveidot salātus perfekta apļa formā, turklāt vēl izrotāt tos ar granātābola sēkliņām? Tieši šādu iespaidu par sevi rada Lauvas zīmes pārstāvji - viņi ir gatavi pielikt ne mazumu pūļu, lai atstātu krāšņāko un karaliskāko iespaidu, turklāt arī viņu ekstravagantie gājieni gandrīz vienmēr trāpa "desmitniekā".

Jaunava - grieķu salāti

Tieši tā - Jaunavas zīmē dzimušajiem, gluži tāpat kā grieķu salātiem, nav nepieciešama trekna majonēze vai kāda īpaša forma, lai pierādītu savu. Šajos salātos ir atrodamas tikai svaigas un izteiksmīgas sastāvdaļas, kas ir pašpietiekamas. Vai to pašu nevar teikt arī par Jaunavas zīmē dzimušajiem?

Svari - restorāna rasols

Šis ir tas mistiskais rasols, par kura recepti visi ir kaut mazliet dzirdējuši, taču neviens īsti nesaprot, kā to pagatavot. Svaru zīmes pārstāvji neizceļas ar īpašu ekstravaganci, taču viņi tāpat rada sajūtu, ka ir ļoti īpaši un unikāli, un ar to piesaista apkārtējo uzmanību un labvēlību. Tas, no kā tieši sastāv "īstais rasols", nav nemaz tik svarīgi - galvenais, ka tas rada apbrīnu jebkuru gardēžu kompānijā.

Skorpions - aknu salātu "torte"

Ir jābūt īpaši pašpārliecinātam, lai no tik sātīga ēdiena kā aknas pagatavotu salātus, turklāt vēl tortes formā. Nav šaubu, ka šāds kulinārijas brīnums ļoti daudziem nebūs pa prātam, taču dzīvē svarīgākais nav visiem izpatikt. Šo devīzi pilnībā pieņem arī Skorpiona zīmē dzimušie - viņiem nav nekā svarīgāka, kā palikt patiesiem pret sevi.

Strēlnieks - krabju nūjiņu salāti

Šie ir salāti, kas garšo lielākajai daļai, turklāt sevī ietver gan svaigus dārzeņus, gan graudaugus, gan jūras veltes. Šie salāti lieliski der gan kā pamatēdiens, gan uzkoda - tieši tāpat arī Strēlnieki ir vienlīdz aizraujoši un interesanti gan ikdienas dzīvē, gan dažādos piedzīvojumos.

Mežāzis - biešu salāti

Trīs sastāvdaļas un vienmēr garšīgs rezultāts - biešu salāti ir jebkuras ēdnīcas, bufetes un restorāna piedāvājumā. Šie veselīgie salāti ir praktiski un vienkārši, taču, neskatoties uz to, nekad uz svētku galda nestāv neviena neaiztikti. Gluži tāpat ir ar Mežāža zīmē dzimušajiem - vienmēr var zināt, ko no viņiem gaidīt, un vairums cilvēku to ļoti ciena.

Ūdensvīrs - vistas salāti ar ananasiem

Sen pārbaudītas vērtības ar eksotisku piesitienu - gan šie salāti, gan Ūdensvīra zīmes pārstāvji var sākumā likt raukt uzacis, taču pēc īsa mirkļa jāatzīst, ka šī neparastā kombinācija nebūt nav slikta. Pie šajā zvaigznājā dzimušajiem vajag pierast, taču pēc laika var sanākt nokļūt pie atklāsmes, ka "trakajiem pieder pasaule".

Zivis - Cēzara salāti

Lai arī Cēzara salāti ir pagalam vienkārši, tos pagatavot patiesi gardi nebūt nav vienkāršs uzdevums - pilnīgi visam ir jābūt ideālās proporcijās. Cik daudzi zina, kā pagatavot Cēzara salātu mērci? Tieši tā - vienkāršībā var slēpties noslēpumainība, un to lieliski var novērot sapņaino Zivju zīmes pārstāvju uzvedībā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu