Taisns deguns, mazākas krūtis, 5l tauku mākslīgās oliņas jeb vīriešu plastikas operācijas Latvijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Par sieviešu plastikas ķirurģiju mēs runājam daudz, bet kā ir ar vīriešu pasauli un tur pieprasītākajām plastikas operācijām? 

Foto: No personīgā arhīva

Kristaps Slakters-Zvejsalnieks ir viens no retajiem vīriešiem Latvijā, kurš nekautrējas publiski stāstīt par to, ka skaistuma vārdā ir veicis dažādas procedūras - gan mezoterapiju, gan botoksa injekcijas. Ar šo varoni arī sižetu iesāk TV 3 raidījums "Bez tabu". 

"Pirmā mana procedūra bija botokss. Tad, kad satraucos, es sāku stipri svīst, un tas bija pirmais arguments, kāpēc man to vajag - sašpricēt pieri un paduses, lai, uz skatuves  strādājot, būtu komforts," raidījumā "Bez tabu" runā frizieris Kristaps Slakters-Zvejsalnieks.

Kristaps šo procedūru veica trīsdesmit gadu vecumā. Tagad botoksa injekcijām frizieris ļaujas pāris reizes gadā arī tālab, lai uzlabotu sejas ādu. "Tad grumbas neparādīsies tik ātri un nebūs tik lielas.

Eju arī pastāvīgi uz injekcijām galvā jeb mezoterapiju, lai veicinātu matu augšanu.

To es veicu vismaz 10 reizes gadā," stāsta frizieris. Plastiskās operācijas Kristaps gan nav veicis, bet neizslēdz, ka to varētu. 

Populārākā plastikas operācija vīriešiem ir deguna korekcija

 "No Tuvajiem Austrumiem 

bija divi pacienti, kuriem no tāda ērgļa deguna vajadzēja taisnu Eiropas degunu. Var teikt, ka tā ir operācija numur viens.

Foto: Ieva Makare/LETA

Otrā vietā ir plakstiņu operācijas, kas padara jauneklīgāku skatu," stāsta plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis. Pēc Zaržecka klientu datiem - katrs piektais pacients ir vīrietis. 

Šādu operāciju veicis arī mūziķis, radio ētera balss Andris Freidenfelds. 

Kā tad ar tauku atsūkšanu?

"Vidējais daudzums, ko mēs atsūcam populārākajās vietās - vēders, sāni -, tie ir 3 līdz 5 litri," atklāj plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis. 

Arī plastikas ķirurgs Jānis Ģīlis stāsta par lieko svaru: "Cilvēki ir notievējuši, bet āda noveco un nesaraujas vairs. tad paliek šie nokarenie saistaudi vēdera priekšējā sienā vai kārtīgi spārni rokām," par vēl kādu populāru operācijas veidu runā ķirurgs. 

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Kā izrādās, populāra plastikas operācija ir arī krūšu samazināšana. "Vīrietim nav krūtis, viņam aug krūtis dziedzeraudos, kas ir patoloģijas. Vīrietim nav jāaug krūtīm, un ir operācija, ar kuras palīdzību mēs atbrīvojam vīrieti no šiem dziedzeraudiem. Otra grupa ir vīrieši, kuriem ar tauku slāņa palielināšanos visā ķermenī palielinās visvairāk tieši krūšu rajonā," stāsta Jānis Ģīlis. 

Tā esot liela problēma, kuras dēļ vīrieši kautrējas izģērbties, iet uz pludmali, sporta klubu. 

Protams, nonākam līdz interesantākajai tēmai - dzimumloceklis un plastikas ķirurģija.

"Tādi, kuri gribētu samazināt, ir bijuši ļoti, ļoti reti. Tādu, klientu, kas prasītu saīsināt, jo par garu, es tiešām neatceros," secina Jānis Ģīlis. "Bet ir tādi vīrieši, kuriem kaut kādu iemeslu pēc trūkst oliņas, tad mēs liekam mākslīgās oliņas."


SKATIES VAIRĀK VIDEO!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu