Ekstremāls minimālisms: Kima Kardašjana un Kanje Vests izrāda savu mājokli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ja iztēlojamies slavenību mājas, tās šķietami pilda dažādi dārgi dekori un mēbeles, eleganti audumi, rotājumi un relikvijas. Tomēr slavenību pārim Kimai Kardašjanai un reperim Kanje Vestam mājā ir krietni mazāk detaļu un mantu nekā jebkuram citam. 

No visām slavenību un arī dizaineru mājām, Kimas Kardašjanas un Kanje Vesta nams pavisam noteikti izceļas ar fenomenālu un neatkārtojamu dizainu. Slavenību ģimenes nams ir veidots tik drastiskā minimālisma manierē, ka šeit nemanīt pat ne vienu lieku krāsu, detaļu, tekstūru vai mēbeli. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pāris eleganto namu iegādājās 2014. gadā un tajā paši veica dārgu un iespaidīgu renovāciju, kuras ietvaros tika pilnībā pārveidots ēkas interjers. Ārzemju mediji vēsta, ka pāris savu mājokli iegādājās pa 20 miljoniem ASV dolāriem, taču Kardašjanas mamma Krisa Dženere savā "Twitter" profilā izpļāpājās, ka Kanjes un Kimas mājas īstā vērtība ir 60 miljoni ASV dolāru. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lielā mērā mājas interjeru veidoja pats reperis Kanje Vests un beļģu dizaineris Aksels Fevorts. "Kad redzēju šī vīra darbus, es nodomāju, ka viņš varētu iekārtot Betmena alu. Man bija jāsastrādājas ar viņu," tā žurnālam "Architectural Digest" pavēstīja mūziķis. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Žurnāla intervijā Kanje Vests atklāj, ka viņa un dizainera mērķis bija padarīt māju pēc iespējas tīrāku. Tas nozīmēja diezgan kardinālas pārmaiņas milzīgajam namam - teju visas istabas bija pilnībā jāpārbūvē un jāmaina to proporcijas, bet mēbeļu skaits tika samazināts līdz minimumam. Ēkas interjerā ir izmantoti baltie, bēšie un pelēkie toņi, kas mājokli piešķir teju ekstremāla minimālisma piegaršu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu