Ko vīrietis vēlas saņemt Valentīna dienā? Sievietes: seksu! Tiešām? (1)

Elīna Zvirbule
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Ja vienā telpā izvietotu visas dāvanas, ko esam ar vīru viens otram dāvinājuši Valentīndienā, sanāktu visai daudz. Tie bija gan plīša lācīši un sirsniņas, gan konfektes un pašceptas kūkas, kartītes ar dzejoļiem un visdažādākie ziedi, vēlāk rotaslietas, ceļojumi, pašu gatavotas dāvanas un skaista veļa. 

Reiz Valentīndienā, vēloties viens otru pārsteigt, abi rezervējām romantiskas vakariņas divos dažādos smalkos restorānos. Lai nebūtu jāvakariņo katram savā restorānā, nolēmām vienā vakarā apmeklēt abus. Tā izvairījāmies no pamatīga strīda, bet ne no pārēšanās.

Pēc šā gadījuma vienojāmies, ka turpmāk mazāk dāvināsim lietas, bet vairāk patīkamas sajūtas un pārliecināsimies, ka otrs ir brīvs izvēlētajā datumā un laikā.

Kā tev Valentīndienā pasargāt sevi no liekiem pārpratumiem? Dalos pieredzē par to, ko tiešām vēlamies saņemt Valentīndienā kā dāvanu.

Kad jautāju, ko, pēc sievietes domām, dāvanā vēlētos saņemt vīrietis, tad atbilde gandrīz vienmēr ir sekss. Reti kurš vīrietis atteiktos no šādas dāvanas.

Tomēr tikai puse vīriešu šādi atbild uz jautājumu par iekārojamāko dāvanu. Romantiķu laiks vēl nav beidzies! Valentīndienā tieši vīrieši ir tie, kas visbiežāk veic rezervācijas romantiskām nedēļas nogalēm SPA vai iegādājas dāvanu kartes, lai palutinātu savas mīļotās ar  skaistumkopšanas un relaksācijas procedūrām. Viņi lutina savas mīļotās ar ziediem un īpašu uzmanību.

Aptuveni trešdaļa vīriešu ļoti labprāt mīļotajai dāvina apakšveļu, tomēr dažādu iemeslu dēļ tikai puse dāvanas saņēmēju priecājas par šādu izvēli.

Varbūt, ja sieviete pati varētu izvēlēties iekārdinošo tērpu, rezultāts būtu daudz pozitīvāks! Kopīga dāvanas izvēle ir vēl aizraujošāka!

Pavisam nesen dāvanā saņēmām spēli „Parunāsim?!” jeb sarunu spēli pārīšiem. Ņemam to līdzi, kad esam ceļā un dodamies garākās pastaigās ar suni, spēlējam to nesteidzīga branča laikā, izklaidējam ar to savus viesus. Cik gan daudz interesanta var uzzināt viens par otru un arī no otra par sevi, ja uzdod pareizos jautājumus! Jaunatklājumi ir garantēti. Varbūt nāksies otru mazliet iekustināt, bet tas ir tā vērts. Piemēram, viens no jautājumiem ir: „Pastāsti, kādu dāvanu Tu vēlies saņemt no manis!” Pajautā to savam mīļajam, un varbūt viņš to jau saņems Valentīndienā.

Patiesībā Valentīndiena ir vēl viena diena, kurā mēs jo īpaši vēlamies mīļotā apliecinājumu, ka mūs saista ne tikai mājoklis, bērni, ikmēneša rēķini un kredīti, bet gan vēlme parādīt, ka otrs mums ir īpašs, mīlēts un uzmanības centrā! Un to mēs varam paust tik dažādos veidos!

Pārsteigt klasiski ar ziediem un saldumiem, kārdinoši ar jaunu juteklisku tērpu un erotisko masāžu, ar brīnumgardām vakariņām mājās ar otra mīļāko ēdienu vai ārpus mājām kādā jaukā vietā, ar romantisku nedēļas nogali prom no visām rūpēm un raizēm, mīļām mīlestības zīmītēm (pie gultas, uz virtuves galda, vannas istabā, somiņā, mēteļa kabatā, īsziņā…), ar labiem vārdiem un apskāvieniem.

Arī es Valentīndienas noskaņās vēlos dāvināt tev īpašu dāvanu - savu grāmatu „Baudas kods. Sievietes seksualitātes noslēpumi”. Atver šo Instagram postu https://bit.ly/2Hiocd2 un atzīmē, ka Tev tas patīk, seko profilam instagram.com/LaimigaEs un pats svarīgākais - komentārā ieraksti visforšāko dāvanu, kas tev dāvināta Valentīndienā! Laimīgo balvas ieguvēju izlozēsim tiešraidē 21.02. plkst 12:00. Nāc un uzzini visforšākās un oriģinālākās idejas dāvanai mīļotajam ne tikai Valentīndienā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu