Spānijas apceļotājiem ir iespēja nakšņot īstā viduslaiku pilī (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Airbnb

Spānijas pilsētiņas Ripoljē centrā, upju un kalnu ielenkumā, atrodas gleznaina viduslaiku pils, kurā ir iespējams nakšņot veselai 16 cilvēku grupai. 

Ja vēlies piedzīvot autentisku pieredzi un nakšņot unikālā vietā, šī 10. gadsimta pils ir īstā, kur aizvadīt nakti Spānijā. Neparasto viesnīcu ir iespējams rezervēt 16 cilvēku grupai, tā maksā 381 eiro par nakti. Sadalot summu uz 16 cilvēkiem, vienai personai viena nakts izmaksās aptuveni 23 eiro. Ja istabiņu rezervē individuāli, tad pilī ir pieejamas istabas par 60 un 28 eiro par nakti. Pils īpašnieks Marks piedāvā arī 25% atlaidi tiem, kas visu pili rezervēs nedēļas garumā, bet ilgākiem palicējiem, proti, tiem, kas pilī gatavi apmesties veselu mēnesi, pienākas 50% atlaide. Pili ir iespējams rezervēt visa gada garumā. 

Foto: Airbnb

Viduslaiku pilī ir saglabāts vēsturiskais interjers - atsegtās akmens sienas, masīvas koka mēbeles, dekoratīvi apdares materiāli un vienā no zālēm pat ir saglabāta kapela. Mājoklī ir 11 gultas, kas izkārtotas astoņās guļamistabās, kā arī četras vannasistabas. Neraugoties uz vēsturisko dizainu, pilī ir ievilkta elektrība, ierīkota modernizēta virtuve un vannasistabas, kas ļaus viesiem ceļot laikā, bet vienlaikus baudīt mūsdienu ērtības. 

Foto: Airbnb

Ripolē ir neliels apgabals Spānijā, Žironas provincē, kas atrodas Pireneju kalnos. Lepnās viduslaiku pils apkaime ir slavena ar gleznainiem kalnu skatiem un romānikas stila ēkām.

Foto: Airbnb
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu