Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Erots 2020" turpinās. Kas tev noteikti jāredz?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/ Rūdolfs Liepiņš / TVNET

Vēl viena draiska un kaislīga nakts gaidāma šovakar, 22.02. – Ķīpsalas hallē, kur tiurpinās gada pikantākais piedzīvojums pieaugušajiem – festivāls “Erots 2020”. TVNET jau ielūkojās pikantajos priekšnesumos, tāpēc ieskaties, lai zini, kāds šovs tev noteikti jāredz! Sajūti, izzini, baudi un piedalies...

"Erota 2020" karstākie un pikantākie video mirkļi 

Sajūti tveici un adrenalīnu!

Uguns un pirotehnikas performanču grupas “The Fuel Girls” atlētiskās dejotājas, kas guvušas pasaules atzinību, adrenalīna pilnas spēles apvieno ar pārdomātu un iespaidīgu horeogrāfiju. Arī “Erots 2020” apmeklētāji varēs sajust bezkaunīgo priekšnesumu, kurā sajauksies jutekliskas uguns prasmes ar sprādzienbīstamiem efektiem, radot krāšņu šovu Ķīpsalā.

Foto: Rudolfs Liepins

Baudi asas izjūtas!

Apgūsti prasmes sajūtu gammas dažādošanai meistarklasēs un paraugdemonstrējumos. Latvijā zināmākais dominants un šibari meistars Flame Hel rādīs aizraujošās siešanas mākslas elementus. Bet vācieša Ari Denaro meistarklasē varēs apgūt pēršanas pamatus. Performances pārsteigs un vienaldzīgo nebūs!

Foto: Rudolfs Liepins

Vēro gaisa triku un šova “Britain’s Got Talent” deju zvaigzni!

Nerātnā kārdinātāja Keri Gold ir klēpja deju un striptīza čempione, bet plašāku sabiedrību pārsteidza ar savu neparasto priekšnesumu – fitnesu ar krēslu šovā “Britain’s Got Talent” žūriju. Ar saviem prātam neaptveramajiem šoviem erotiskajos un fetiša pasākumos viņa ir savaldzinājusi skatītājus visā pasaulē. Māksliniece Rīgā uzstāsies gan ar solo priekšnesumiem, gan duetos.

Foto: Jānis Škapars/ Rūdolfs Liepiņš / TVNET

Vīriešu tematiskais striptīzs

Par īpaši spilgtām sieviešu fantāzijām festivālā “Erots” 20. un 21. februārī parūpēsies erotisko deju grupa “Enjoy & G-ZONE”. Atlētiskais vīriešu trio savu seksuālo enerģiju pārvērtīs karstās dejās un ar neatvairāmiem smaidiem un nerātna humora piedevu iekaros visu dāmu sirdis!

Foto: Jānis Škapars/ Rūdolfs Liepiņš / TVNET

Baltic Queens Show

Latviešu drag queen grupa neatstās vienaldzīgu nevienu - pat tos, kas uzskata šo skatuves kustību par karnevālu un cirku. Viņu enerģijas ir nepārspējama un tā ir jājūt!

Foto: Rudolfs Liepins

Šī ir tikai daļa no priekšnesumu un aktivitāšu klāsta, ko varēs baudīt festivālā “Erots” 21. un 22. februārī. Perfekti vīriešu un sieviešu augumi striptīzšovos un priekšnesumos visām gaumēm, meistarklases, galvu reibinoša ballīte un nozares zinošāko pārstāvju konsultācijas. Festivāls ir piemērots gan vienam apmeklētājam, gan pārim, gan draugu vai paziņu kompānijai. Satiec valdzinošus skatuves māksliniekus un nofotografējies ar viņiem!

Ja vēlies būt pavisam tuvu māksliniekiem un gūt pavisam īpašu pieredzi, iegādājies VIP biļeti, kas nodrošinās vietu blakus galvenajai skatuvei.

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes pieejamas “Biļešu servisa”’ kasēs visā Latvijā (www.bilesuserviss.lv), kā arī www.bezrindas.lv. 

“Erota 2020” norises laiki:

22. februāris 19.00–03.00

Plašāka informācija: www.erots.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu