Horoskopi visai nedēļai (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 24. februāra - 1. martam.

24. februāris - 1. marts

AUNS Nedēļa iesāksies uz jautras nots. Nav izslēgti negaidīti notikumu pavērsieni kā darbā, tā arī mājas dzīvē. Ja iespējams, atturies no jaunu saistību uzņemšanās, esi piesardzīgāks juridisko jautājumu risināšanā. Nedēļas vidū panākumos lielāku lomu spēlēs noskaņojums, spēja tikt galā ar iekšējām pretrunām, psiholoģiskajiem sarežģījumiem. Ja iespējams, rodi cilvēku, kuram uzticēt savas bēdas, no kura smelties morālo atbalstu. Nedēļas izskaņā esi savaldīgāks saskarsmē ar tuviniekiem, neļauj savam temperamentam radīt saspringtas situācijas.

VĒRSIS Zvaigznes dos iespēju sakārtot attiecību jautājumus, kā arī skaidrāk apzināties nākotnes vīzijas. Droši vari pievērsties gan radoša, gan lietišķa rakstura aktivitātēm, meklēt jaunus domubiedrus, sponsorus, sadarbības partnerus. Mīlas frontē tieksies pēc asākām izjūtām, centīsies dažādot kopdzīvi ar otro pusīti, ļausies erotisko fantāziju lidojumam. Lai nedēļa būtu patiesi izdevusies, saglabā mēra izjūtu, vairāk ieklausies savā organismā, atturies no visu veidu pārslodzēm.

DVĪŅI Biznesa pasaulē iesaistītajiem Dvīņiem šī būs ļoti aktīva, jaunu iespēju piesātināta nedēļa. Svarīgi nesākt šaustīties par pieņemtajiem lēmumiem, drošāk īstenot savas patiesās vēlmes! Komunikācijā ar kolēģiem izrādi izteiktāku pretimnākšanu, atsaucību, nepieciešamības gadījumā sniedz ne tikai padomus, bet arī praktisku atbalstu. Brīvdienās meklēsi iespējas piedzīvot krāšņu, daudzpusīgu atpūtu, kurā varētu iesaistīt gan ģimeni, gan tuvākos draugus, kolēģus.

VĒZIS Pieaugs ambīcijas. Tu nekautrēsies likt priekšniecībai manīt, ka esi gatavs ieņemt nopietnāku, atbildīgāku amatu. Lai sasniegtu nospraustās virsotnes, tev būs jāprot meistarīgi pamatot savu izvēli, apzināties tos trumpjus, kuri tevi padara pārāku par apkārtējiem. Droši vari paļauties uz savu intuīciju un psihologa dotībām. Brīvdienās centies atslēgties no visa, kas skar profesionālo lauciņu, un velti laiku fiziskām aktivitātēm. Ģimenes dzīvē nedēļa solās paiet bez liekiem sarežģījumiem.

LAUVA Tu pa dzīvi soļosi ar dzīvespriecīgu, bezrūpīgu un pašpārliecinātu nostāju. Nav svarīgi, vai veiksi ikdienišķus pienākumus, radīsi mākslas darbus, īstenosi sabiedriskās aktivitātes, tevi pavadīs veiksme! Izmanto nedēļu, lai apliecinātu savas patiesās spējas, pilnveidotu profesionālās iemaņas. Visticamāk, ražīgākās izrādīsies kolektīva rakstura aktivitātes. Darbs vienatnē var nedaudz nomākt tevi, padarīt apātisku. Nedēļas nogalē vari doties nelielā izbraucienā.

JAUNAVA Nedēļas pirmā puse būs ļoti noslogota. Nāksies tikt galā ne vien ar finansiāla rakstura sarežģījumiem, bet arī apliecināt savas neapšaubāmās saimnieciski organizatoriskās dotības, būt pacietīgam un neatlaidīgam. Apkārtējie apbrīnos tavas darba spējas, uzcītību. Nav izslēgts, kāda Jaunava saņems jaunus, vilinošus darba piedāvājumus.

Nedēļas otrajā pusē lielāku uzmanību nāksies veltīt ģimenes lietām, ar nekustamo īpašumu, tā remontu, apdrošināšanu saistītiem jautājumiem. Mīlas jomā derētu parūpēties par romantiskāku, kaislīgāku noskaņu.

SVARI Darāmā būs cik tik uziet. Tev nāksies apkopot visus spēkus, lai sekmīgi tiktu galā ar visiem pienākumiem. Lai nenodarītu pāri savai nervu sistēmai, parūpējies par pienācīgu atpūtu, esi piesardzīgāks, veicot apjomīgu garīgo darbu, izvairies no pārslodzēm! Optimāls relaksēšanās veids var izrādīties pirts procedūras, masāžas un aromterapija. Arī ar mīļoto kopīgi pavadītais laiks sniegs daudz pozitīvu emociju.

SKORPIONS Lai gan parasti ar visu centies tikt galā paša spēkiem, tomēr šobrīd tev būs nepieciešams uzticama cilvēka atbalsts, morālais iedrošinājums. Kopsummā šonedēļ vairāk padosies radošs darbs, ar pedagoģiju, psiholoģiju un ezoteriku saistīti projekti. Lieti noderēs tev piemītošās spējas iedziļināties notiekošā būtībā, māka izprast cēloņsakarības un rast risinājumu nestandarta situācijām. Laulības dzīvē par garlaicību sūdzēties nevarēsi.

STRĒLNIEKS Dīka strādāšana ofisa sienās nebūs domāta tev. Vislabprātāk pievērsīsies ar tūrismu, reklāmu, mākslu, izklaides biznesu saistītām lietām. Nopietnie Strēlnieki, kuri pūlas sevi apliecināt juridiskajā lauciņā, uz politiskās skatuves, būs apņēmības pilni cīnīties par sabiedrības interesēm, panākt manāmu, paliekošu rezultātu. Šonedēļ lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi, ātri iemantosi viņu uzticību, atzinību. Saskarsmē ar mīļoto vari kļūt samērā greizsirdīgs.

MEŽĀZIS Piemērota nedēļa praktiskiem, saimnieciskiem darbiem. Mežāži, kuri saistīti ar auto mehāniku, pārvadājumiem, menedžmentu, jutīsies kā zivis ūdenī, lieliski izmantos radušās situācijas, gūs labus peļņas rādītājus. Ja nepieciešams, vari kārtot ar valsts iestādēm, birokrātiju saistītos jautājumus. Attiecībās ar pretējo dzimumu centies būt atraisītāks, pretimnākošāks. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv itin labas iespējas satikt savu otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Svarīgi aktīvāk sekot līdzi jaunumiem savā profesionālajā lauciņā. Nav izslēgts, ka pamanīsi iespējas uzlabot sava snieguma kvalitāti, padarīt ikdienas darbu nedaudz efektīvāku. Ja esi saistīts ar IT jomu, vari rēķināties ar jauniem izaicinājumiem, negaidītiem pieredzes apmaiņas braucieniem, atbildīgākiem pienākumiem. Ģimene sniegs papildu motivāciju pierādīt sevi, vienlaikus būs tavs morālais balsts, dzīvesprieka avots.

ZIVIS Nedēļas sākums var būt emocionāli saspringts. Saspīlējumu pamats būs meklējams nesaskaņās ar otro pusīti. Lai novērstu domstarpības, nāksies no sirds izrunāties ar mīļoto, pieņemt vairākus kompromisa lēmumus. Līdzko būsi salabis ar laulāto, tā varēsi pilnībā koncentrēties darbam. Ja būsi gana pašaizliedzīgs, pratīsi aizstāvēt savas intereses, par panākumu trūkumu sūdzēties nenāksies. Ikdienišķos sarežģījumus palīdzēs pārvarēt nestandarta skatījums uz dzīvi, košā fantāzija un spēja saprasties ar dažādu uzskatu piekritējiem.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu