Elektriskā BMW 4.sērija iegūst veidolu

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW Concept i4
BMW Concept i4 Foto: Ekrānuzņēmums no video

3.martā Ženēvā durvis vērs ikgadējā automobiļu izstāde, kas, pēc zinātāju teiktā, ir sarīkojums, ko vismaz reizi mūžā ir vērts apmeklēt. Tas tādēļ, ka Ženēva ir Šveicē, bet šī valsts ir pasaulē turīgāko cilvēku magnēts un attiecīgi šovā aplūkojami planētas karstākie autobūves jaunumi un eksotiskākie automobiļi. 

Ja vien koronavīruss neieviesīs tālākas korekcijas arī auto izstāžu norises grafikā (Pekinas autošovs, kā zināms, tā dēļ nenotiks), uz Ženēvu BMW vedīs savu nākamo sērijveida elektroauto. Tas gan šobrīd tiek pasniegts kā konceptuāls izstrādājums, par ko liecina arī nosaukums, Concept i4, taču iepriekšējo gadu pieredze ļauj droši pieņemt, ka nedaudz vēlāk ļoti līdzīgs braucamais, tikai bez vārda Concept nosaukumā, nonāks dīleru salonos.

Gaidāmais auto vēl tiek turēts slepenībā, taču no video tīzera noprotams, ka i4 būs ar parastam taču sportiskam auto pietuvinātu siluetu. Salīdzinājumam - kompaktais i3 ir kā ola uz ārkārtīgi šauriem liela diametra riteņiem, savukārt hibrīdauto i8 veidots kā supermašīna ar augšup veramām durvīm. i4 turpretī aizvien būs sportisks, taču ikdienā ērti lietojams auto ar četrām durvīm un papildinās BMW Gran Coupe automobiļu klāstu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu