Izdod sievietēm veltītu īsstāstu un dzejas krājumu "Viena no mums"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

“Viena no mums” ir Andas Zabrauskas debija rakstniecības pasaulē. Tā ir mūsdienīgi sievišķīga grāmata, veltījums ikvienai divdesmit pirmā gadsimta sievietei, sapņotājai un māsai. Kopumā 68 īsstāsti un dzejoļi uzjundīs jautājumus par dažādiem mums, sievietēm, aktuāliem tematiem, nepieciešamajā brīdī sniegs motivācijas lādiņu, mudinās rast atbildes un palīdzēs labāk izprast pašām sevi, kā arī visdažādākajās dzīves situācijās kalpos kā vienkāršs, taču tik nozīmīgs atgādinājums: tu neesi viena.

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ GRĀMATIŅU!

Grāmata ir divu jaunu mākslinieču kopdarbs, stāstus un dzejoļus papildina mākslinieces Ksenijas Šapolovskas ilustrācijas.

"Uzskatu, ka ikkatra no mums ir patiesi unikāla, taču gūtās pieredzes un dzīves uzliktie pārbaudījumi savā būtībā mēdz būt līdzīgi - manuprāt, tajā slēpjas zināma mierinājuma un kopības izjūta.  

Ceru, ka ar savām pārdomām mudināšu uz diskusiju arī citas sievietes un likšu izjust to, cik burvīgi ir neklusēt, runāt par savām sajūtām, arī par neērtiem, delikātiem jautājumiem. 

Šis darbs ir tapis kā veltījums visām manām māsām, spēcīgajām, fantastiskajām un viscaur daiļajām būtnēm - sievietēm," tā A. Zabrauska.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu