IZM iepirks laboratorijas materiālus 500 000 eiro vērtībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Laboratorija. Ilustratīvs.
Laboratorija. Ilustratīvs. Foto: Shawn Rocco / AP

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS) ir izsludinājusi konkursu laboratorijas materiālu iegādei 500 000 eiro vērtībā, informēja IZM Komunikācijas nodaļā.

IZM norāda, ka, centralizējot iepirkumus un nodrošinot iespēju tajos piedalīties vairākiem pretendentiem, tiek efektīvāk veiktas valsts pārvaldes funkcijas un samazinātas administratīvās izmaksas.

Iepirkums tiek veikts par dažādiem laboratorijas materiāliem - stikla izstrādājumiem laboratoriju vajadzībām, laboratorijas, optiskajām un precīzijas ierīcēm un citiem materiāliem. 

IZM centralizēto iepirkumu veic citu institūciju funkciju nodrošināšanai un faktiskie šo preču saņēmēji būs atvasinātas publiskas personas - Latvijas Biomedicīnas pētījumu un studiju centrs, Latvijas Organiskās sintēzes institūts, Latvijas Valsts koksnes ķīmijas institūts, Elektronikas un datorzinātņu institūts, kā arī Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Zemkopības ministrija, Latvijas Universitāte, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts "Bior", Pārtikas un veterinārais dienests, Rīgas Stradiņa universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, Valsts augu aizsardzības dienests.

Plānots, ka iepirkuma rezultātā tiks slēgta vispārīgā vienošanās uz 24 mēnešiem par 500 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu