Nelegālas sacīkstes pierāda, ka Lexus RX nav piemērots lidošanai (7)

Dragreisam ne tik
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Piedalīšanās ielu autosacīkstēs ir labs adrenalīna avots, taču tā ir arī nodarbe, kam var būt gaužām nepatīkamas sekas.

Par to uz savas ādas pārliecināties varēja kāds pusaudzis no Floridas, kurš ar vēl vienu tieši tikpat vieglprātīgu domubiedru bija nolēmuši privātmāju rajonā sarīkot dragreisiņu.

Doma neapšaubāmi ir labāka nekā iet zagt vai niekoties ar narkotikām, tomēr šīs dažas sekundes jautrības pie auto stūres vienam no jauniešiem varēja beigties gaužām bēdīgi. Lai gan arī lauztas ribas un iznīcināts auto nav necik iepriecinošs iznākums improvizētās dragreisa sacensībās.

CBS Miami sižets:

Kā redzams novērošanas kameru videomateriālā, divi auto viens aiz otra aizbrauc tālumā pa dzīvojamo māju rajona ieliņu. Mirkli vēlāk tie lielā ātrumā brauc atpakaļ, taču Lexus nodreifē no asfaltētā ceļa un kļūst nevaldāms.

It kā ar to būtu par maz, piebraucamais ceļš, ko leksusam sanāk šķērsot, kalpo kā katapulta un uzsviež krosoveru augstu gaisā. Sekojošā piezemēšanās ir visai smaga, un tās rezultāts ir redzams attēlos, bet brašais pilots laimīgā kārtā būs dzīvotājs, jo viņam negadījumā lauztas tikai ribas. Ārsti prognozē jaunieša pilnīgu atveseļošanos, bet par auto gan tā teikt nevar, un tā ceļš, visticamāk, vedīs uz presi.

Foto: Ekrānuzņēmums no video
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu