Lai uzlabotu drūmo atmosfēru, cilvēki izrotā mājas ar Ziemassvētku rotājumiem (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Pandēmijas iespaidā daudzi dzīvo ar satrauktu sirdi, turklāt robežu slēgšanas un aizliegums iziet no mājām situāciju tikai pasliktina. Lai uzlabotu kopējo atmosfēru, daudzi ASV iedzīvotāji izrotā savus mājokļus ar Ziemassvētku rotājumiem.

Ziemassvētki ir gada līksmākais notikums, kurus daudzi atminas ar siltumu dvēselē. Ne velti mēdz teikt, ka Ziemassvētku rotājumi rada patīkamu sirdsmieru un uzlabo omu. 

Tieši dekorāciju nomierinošais un atmosfēru uzlabojošais efekts ir iemesls, kādēļ daudzi ASV iedzīvotāji atkal ir izrotājuši savus mājokļus ar gaismiņām, mākslīgajām eglītēm, spīdīgiem konfekšu spieķīšiem un Ziemassvētku tēlu figūriņām.

Šīs neparastās idejas autors ir Viskonsīnas pilsētas Milvoki sporta žurnālists Leins Grindls, kas mikroblogošanas vietnē "Twitter" aicināja citus izrotāt savus mājokļus. "Ja nu mēs visi atkal izliktu Ziemassvētku gaismu virtenes? Mēs varētu iesēsties automašīnā, doties izbraukumā un tās apskatīt. Tā varētu būt jauka sociālās distancēšanās aktivitāte," tā savā profilā raksta žurnālists.

Nevajadzēja ilgi gaidīt cilvēku atsaucību - drīz vien sociālo tīklu pāpludināja bildes ar izrotātiem mājokļiem.  

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu