Vairo dzīvesspēku pārmaiņu laikā, 42 dienu garumā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mēs dzīvojam pārmaiņu laikā, un tas, protams, skar mūs visus! Mainās veids, kā strādājam. Daži apmeklē, daži neapmeklē darbavietu. Pārmaiņas maina mūsu attiecības ar apkārtējiem – ir cilvēki, kuru mums pietrūkst, un ir cilvēki, kuri jau ir mazliet nokaitinājuši. 

Ir mainījusies arī mūsu sadzīve... savukārt darbs un izklaides vēl vairāk šobrīd notiek, izmantojot datoru, telefonu un citas ierīces. 

Psiholoģijas un KBT centrs “Intellego” aicina tevi piedalīties SVAIGS MARATONĀ 2020, 42 dienu garumā!  

Pārmaiņām ir jāpielāgojas, bet, lai to izdarītu, jāpiedzīvo visas to stadijas – šoks, noliegums, šaubas, pieņemšana, eksperimentēšana, jēgas meklēšana un integrēšana!

Pārmaiņās ir jārod jēga, un tās ir jāspēj integrēt mūsu dzīvē! Ilgstoša sēdēšana un skaidri uzsaukumi “Paliec mājās!” mūs notur četrās sienās, izolētus un potenciāli arī mazkustīgus. Fiziski mēs nevaram būt kopā un maratons šobrīd varētu šķist īpaši neiespējams, bet mēs piedāvājām piedalīties psiholoģiskā spēka maratonā citādākā veidā - attālināti.

SVAIGS MARATONA 2020 mērķis ir to noskriet, vairojot dzīvesspēku pārmaiņu laikā! Tā ir bezmaksas iespēja uzzināt par dažādām tehnikām un stratēģijām, kā atpazīt un vadīt savas emocijas, kā mainīt paradumus, kā justies mierīgākam, apzinātākam un laimīgākam. Piedāvāsim izmēģināt pētījumos balstītas metodes, kas ir vienkāršas, bet efektīvas cilvēka psiholoģiskā spēka veicināšanai.

Piesakies sociālā tīkla Facebook.com grupā SVAIGS MARATONS 2020, seko līdzi ierakstiem un izmēģini efektīvas stratēģijas, lai justos psiholoģiski spēcīgāks pārmaiņu laikā! Kā pieteikties maratonam?

  • Meklē Facebook.com grupu SVAIGS MARATONS un pievienojies („join”)
  • STARTS 1.aprīlī – aizpildi aptauju un aizpildi 1.uzdevumu
  • Visus uzdevumus un noderīgo informāciju varēsi lasīt grupas lapā!
  • Seko līdzi uzdevumiem! Tos veic pēc savām iespējām. Ja vēlies, grupā vari rakstīt un dalīties ar savu pieredzi!
  • Finišs 12.maijā – aizpildi noslēguma aptauju

Vairāk par maratonu: 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu