TVNET mediju grupa - Latvijas interneta topa līdere ceturto mēnesi pēc kārtas (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
TVNET Mediju grupa
TVNET Mediju grupa Foto: TVNET

Martā lielāko auditoriju Latvijas interneta vidē sasniedza TVNET mediju grupa ar zīmoliem TVNET.lv, TVNET Rus, Apollo.lv, Spoki.lv un Receptes.lv, liecina starptautiskā interneta pētījumu uzņēmuma "Gemius" publicētā statistika par Latvijas interneta resursu kopējo auditoriju 2020. gada martā.

TVNET mediju grupas kopējais apmeklētāju skaits martā bija 903 774 unikālie lietotāji, liecina "Gemius" apkopotie rezultāti; Delfi mediju grupai - 886 057 lietotāji, savukārt trešajā vietā ar 746 655 apmeklētājiem ierindojies lsm.lv. 

 TVNET galvenais redaktors Toms Ostrovskis:

"Mēs visi esam lielu izaicinājumu priekšā, jo ierastais dzīves ritms ir burtiski apstājies vīrusa izplatības ierobežojumu dēļ, bet daudzus smacē izmisums un bailes par neskaidro nākotni. Jā, ierobežojumi liek justies nebrīviem, savukārt nezināmais - neaizsargātiem, tomēr stabilitāti var sniegt atziņa, kas ir TVNET mediju grupas vērtība, – būt brīvam nozīmē būt atbildīgam savās izvēlēs, lai arī šodien ar kolektīvām pūlēm un personiskiem upuriem izdzīvotu, pārdzīvotu un turpinātu. Tādēļ uzticamu mediju loma, īpaši ārkārtas situācijās, ir kritiska, jo brīva un neatkarīga medija galvenais pienākums ir palīdzēt cilvēkiem saprast, kas notiek Latvijā un pasaulē, kādēļ tā notiek un kā rīkoties, lai mēs visi būtu veseli un domātspējīgi, ar perspektīvu rītdienā. Paldies jums par iespēju mums turpināt!"

Mūsu uzņēmums Baltijas valstu mērogā atbalsta un nodrošina saviem darbiniekiem attālināta darba iespējas, lai mēs rūpētos par sevi un apkārtējiem cilvēkiem, - aicinām visus būt vienotiem grupas projekta ietvaros, kā arī #palikt mājās, bet nepalikt vienam. 

Neskatoties uz to, ka reklāmas ieņēmumi, kas ir mediju galvenais ienākumu avots, strauji krīt, visos medijos apturētas plānotās reklāmas kampaņas, atceltas jau apstiprinātās, kādēļ daļa mediju jau samazinājuši algas, citi plāno atlaist daļu darbinieku, TVNET mediju grupa un tās darbinieki - žurnālisti, redaktori, mediju profesionāļi turpina pildīt savus pienākumus, strādājot pastiprinātā režīmā 24/7, lai informētu un izglītotu sabiedrību, neaizmirstot arī par veselīgu devu humora un izklaides.

TVNET mediju grupas pārdošanas direktore Liāna Conley:

"Arī šā brīža situācijā mēs reaģējam zibenīgi, izskatām katru pieprasījumu individuāli un atrodam finansiāli izdevīgāko risinājumu saviem partneriem, nemainīgi saglabājot kvalitātes kritērijus."

TVNET grupa jau ceturto mēnesi pēc kārtas ir Latvijas interneta topa līdere.

Foto: TVNET

Ik mēnesi "Gemius" publiskotajos datos par Latvijas interneta kopējās auditorijas apmeklējumu tiek apkopoti dati no dažādām ierīcēm - datoriem, mobilajiem telefoniem un planšetdatoriem, ņemot vērā auditorijas pārklāšanos starp dažādām platformām (Publishers). Savukārt interneta lapu apmeklējuma statistikā lasītāju pārklāšanās vienas mediju grupas vietnēm netiek ņemta vērā (Domains).

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu