Mācītājs Krists Kalniņš: tas, kas tagad notiek dara mūs gatavākus tam, kas tuvojas... (15)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

"Ja tu brauc ar 180 pa šoseju, tu daudz ko neredzi. Tu skaties, lai kaut ko nenobrauc - tikai taisni uz ceļa, bet, kad apstājies un izkāp no mašīnas, pēkšņi tev atveras pasaule. Tu vari to atkal atrast, cik tas ir brīnišķīgi un skaisti!" par šo laiku runā mācītājs, piecu bērnu tēvs Krists Kalniņš,

"Protams, laiks kurā mēs tagad esam mājās kopā tādā daudzumā - tas ir jaunums. Var veidoties spriedzes, dinamikas. Bet mēs varam šo laiku lietderīgi izmantot, atgūstot atpakaļ lietas, kuras pasaules steigā un skrējienā mums ir atņemts," raidījumā "Māmiņu Klubs" runā mācītājs Krists Kalniņš.

Ja tu brauc ar 180 pa šoseju, tu daudz ko neredzi. Tu skaties, lai kaut ko nenobrauc - tikai taisni uz ceļa, bet, kad apstājies un izkāp no mašīnas, pēkšņi tev atveras pasaule. Tu vari to atkal atrast, cik tas ir brīnišķīgi un skaisti! 

Kas notiks, kad tiks paziņots, ka pandēmija ir beigusies? "Mēs svinēsim! Ir jau sajūta, ka esam kara apstākļos, tāpēc tas brīdis asociējas vēsturē ar to, kad pasludināja, ka karš ir beidzies un cilvēki izgāja ielās un svinēja..." par gaidāmo prieku runā mačītājs.

"Es ceru, ka izejot cauri šai krīzei, sākot jau no valdības līmeņa līdz pat katram no mums, mēs būsim sajutušies tuvāki, atbalstošāki, palīdzošāki kā nekad. Kaut kas mūsos noteikti iekšēji būs mainījies... Tas, kas tagad notiek dara mūs gatavākus tam, kas tuvojas..." uzsver Krists Kalniņš. 

Vairāk interesanto interviju skaties raidījumā "Māmiņu Klubs", STV Pirmā kanālā šo svētdien 09:20.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu