Žanna Dubska: es atteicu divdesmit trīs gadus vecam francūzim... (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Apburošā un enerģiskā modes eksperte Žanna Dubska (61) vienmēr ir gatava dalīties savā pieredzē un iedvesmot citus! Kad šarmantajai dāmai izaicinājumu metis kāds 23 gadus vecs francūzis, viņa atteikusi. Kāpēc tā? 

"Ar gadiem es saprotu, ka ir vienalga, cik cilvēkam gadu pasē, svarīgi, lai tas cilvēks ir pietiekami tavā līmenī. Ar ļoti jauniem cilvēkiem, vīriešiem, es, piemēram, jūtos... Nu man neinteresanti. Nesen, starp citu, mani uzrunāja Tinderī kāds franču futbolists, kuram jāsēž karantīnā, un viņam ir šausmīgi garlaicīgi. Jau telefonā dzirdu pēc balss, ka ļoti jauniņš, bet jautāju - nu cik tev gadu. Viņš atbild - divdesmit trīs. Nu, mīļais, es nezinu ko iesākt, man būs garlaicīgi," Maijas Rozītes-Krištopanes sarunu raidījumā "Personība" šo atgadījumu stāsta Žanna Dubska

Kāpēc izskatīgais francūzis uzrunājis viņu, kas ir teju trīs reizes vecāka dāma? "Mūsdienās daudzi jauni vīrieši un arī sievietes vēlas būt kopā ar vecākiem cilvēkiem. Nevis tāpēc, ka nauda un vēl kaut kas, bet tāpēc, ka tas ir interesanta pieredze. Es, kas dzīvo harmonijā, nekautrējos no saviem gadiem. tas laikam pievelk," secina Dubska. 

"Interesanti, ka citreiz tu nejūti, ka par tevi ir desmitiem gadu jaunāks cilvēks, bet citreiz ar cilvēkiem, kuri ir manā vecumā, liekas, ka esam no dažādām paaudzēm. Citiem gadsimtiem," intervijā "Personība" atzīst Žanna. 

Vairāk interesanto sarunu skaties Maijas Rozītes-Krištopanes sarunu raidījumā "Personība"!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu