Vīrs bez rokām, kurš vēlas trīs bērnus: es viņiem iemācītu nečīkstēt! (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Rezervēts" publicitātes foto/Foto: Valdis Kauliņš

Tu nemāki viņam pienākt klāt, jo nezini, kā iedot roku un paspiest to. Uz autobāņa viņš ir braucis ar miljonu vērtu Ferrari, draugi palīdzējuši čurāt Rīgas bāros, un ieguvis izcilu izglītību, rakstot eksāmenus ar kāju pirkstiem. Latvieši viņam ir mīkstmieši, bez mugurkaula un čīkstuļi...

Viņš smaida un to dara daudz, arī par tiem, kas viņam saka – kroplis.

Viņam patīk peldēt, redzēt skatienus, kurus viņam šauj, kad ienāk baseinā. Viņam nepatīk, kā nogriezta kreisā roka, – varēja dakteri izdarīt nedaudz smukāk.

Viņš zina, ko grib, un dabūs to – gluži tāpat kā savu meiteni, kuru ieraudzīja lidostā. Un, jā, viņam patīk diktēt noteikumus arī attiecībās. Iepazīsties, Gatis Caunītis.

Vai tu gribi bērnus? "Jā... Kādus trīs," pārliecināti, bez pārdomu pauzes Armanda Tripāna sarunu raidījumā “Rezervēts” atbild Gatis Caunītis. 

Kādas būtu trīs galvenās lietas, kuras tu vēlētos iemācīt saviem bērniem?  "Nečīkstēt. Darīt. Un turēt solījumus," atbild Gatis.

Foto: "Rezervēts" publicitātes foto/Foto: Valdis Kauliņš

Bet kur nauda? "Tā nāks pati... Nevajag ieciklēties uz to. Tu dari kaut ko, un nauda uzrodas pati," savā pieredzē dalās raidījuma varonis.

"Cik tev vajag naudas, lai pietiktu?" jautā Armands. "Limita nav. Tas pats arī laimei un veselībai. Tu visu laiku gribi būt veselāks un laimīgāks, tev vienmēr vajadzēs vēl," savu pārliecību pauž Caunītis. 

Sadzirdi viņu un aizdomājies – kā tu dzīvo ar rokām?! Armanda Tripāna sarunu raidījums “Rezervēts” trešdien, 15. aprīlī, plkst. 21:05 kanālā 360TV.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu