#paliecmājās ⟩ Cepta vista fizioterapeitu gaumē jeb kā pareizi iemasēt vistiņu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: kadrs no video

Jānis Jasjukevičs ikdienā strādā par fizioterapeitu un ar veiklām rokām masē pacientus. Pandēmijas laikā rokas nedrīkst, kā viņš pats saka, "stāvēt dīkstāvē", un, pat cepot vistiņu pēc iemīļotās receptes, domā par pareizām masāžas kustībām.

"Ikdienā esmu Veselības centra 4 fizioterapeits. Diemžēl šobrīd ambulatorā rehabilitācija uz laiku ir slēgta. Tā kā man patīk gatavot dažādus ēdienus, ģimenei šobrīd par to liels prieks. Gan mana sieva, gan meitas pavada dienu, sēžot pie mājas datoriem. Domājot par kārtējām pusdienām, atcerējos sen redzēto JRT izrādi "Soņa", kur Gundars Āboliņš iemasēja vistu ar garšvielām. Pamēģināju arī es, masiera prasmes noderēja, sanāca arī video, par ko pārējiem bija lieli smiekli. Arī vista bija garda no ties," mums pastāsta video idejas autors. 

Droši vien gribēsiet zināt arī recepti!

Vistu sēdināju uz alus pudeles, kura pielieta ar ūdeni. 200 grādi cepeškrāsnī. Iemasēju ar garšvielu maisījumu, visu, ko sirds vēlas, arī sāli. Un sabakstīju ar ķiploku daiviņām. Atstāju līdz nākamajai dienai, tikai tad sēdināju uz pudeles un cepu 60 minūtes. 

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu