Mustang vadītājs sajauc pedāļus un trāpa īpaši dārga auto sānos (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/ddwcarsinaz

Kam gan nav gadījies nejauši sajaukt mašīnas pedāļus un tā vietā, lai sāktu braukt, nobremzētu. Šāds scenārijs būtībā ir gaužām nekaitīgs, jo atliek vien atlaist bremžu pedāli un braukt tālāk. Citādāks iznākums iespējams gadījumos, ja bremžu pedāļa vietā nejauši tiek nospiesta gāze. Tad atliek turēties visiem, kas atrodas mašīnas ceļā.

Analogs incidents maija sākumā notika Skotsdeilā, Arizonas štatā. Tur kāds autobraucējs īrētā Ford Mustang bremžu vietā nospieda akselerator un auto zibenīgi rāvās uz priekšu. Gluži kā nevaldāms savvaļas zirgs.

Ja pedāļus vārdā neminētais vadītājs būtu sajaucis tukšā stāvlaukumā, nekas ļauns varbūt arī nebūtu noticis. Tomēr šajā gadījumā viņš atradās automobiļu dīlera DDW Partners teritorijā, kur salīdzinoši nelielā platībā atradās dažādi augstākās raudzes automobiļi, piemēram, Aston Martin DBS Superleggera un McLaren 600LT. 

Nevienam no šiem ielas sporta automobiļiem Mustang netrāpīja. Nē. Incidenta notikumu virpulī pavisam negaidīti tika ierauts cits, krietni vien cēlāks automobilis Rolls-Royce Dawn, kura cena minētajā centrā ir 370 000 ASV dolāri.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu