Sievietes, kuras grib attiecības ar vairāk nekā vienu vīrieti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Lai arī pastāv priekšstats par sievietēm kā būtnēm, kuru kvēlākā vēlēšanās ir atrast tikai vienu vīrieti un mīlēt viņu mūžīgi, mūsdienu realitāte ir krietni daudzveidīgāka - netrūkst dāmu, kuras nav gatavas samierināties ar monogāmām attiecībām. Par to, kuru Zodiaka zīmju sievietes visbiežāk izvēlas vairākus partnerus, vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves tikai pirmajā acu uzmetienā šķiet baltas, pūkainas un nevainīgas - patiesībā šajās dāmās mīt milzu enerģija, kas viņas mudina dzīvot pēc iespējas piesātinātāku dzīvi, kas pilna ar piedzīvojumiem, spilgtām izjūtām un romantiskiem sakariem.

Lai cik skarbi tas izklausītos, zem šā zvaigznāja dzimušās nereti par dzīvesbiedriem izvēlas vīriešus, kuri spēj nodrošināt viņu sadzīves un finanšu vajadzības, taču kaisli meklē citu vīriešu apskāvienos.

Skorpions

Šīs ūdens stihijas pārstāves var palikt kopā ar vienu vīrieti, taču tad viņam ir sevī jāiemieso gandrīz pārdabiskas spējas - šim kungam jābūt apburošam, strādīgam, izpalīdzīgam, tikpat kaislīgam kā šīs dāmas un neaizmirstamam gultas dzīvē. Tiklīdz kaut kā no Skorpiona "saraksta" trūkst, viņas gluži vienkārši var izvēlēties to atrast kāda cita vīrieša personā. Šīs sievietes ir atklātas - ja viņas ir atradušas mīļāko, Skorpiona dāmas par to pavēstīs pašas, jo ciena godīgumu.

Zivis

Šīs emocionālās Zodiaka zīmes pārstāves dažkārt ir pat pārmērīgi jutekliskas, tādēļ meklē kaisli pie kura katra vīrieša, kas tām ir uz to mirkli iepaticies. Kad vīrietis ir iepazīts, Zivis tos vienkārši pamet, meklējot nākamo spilgtu emociju avotu. Viņām tas pārsvarā arī izdodas - reti kuras Zodiaka zīmes pārstāvji māk tik prasmīgi flirtēt. Zem šā zvaigznāja dzimušo dāmu prasme valdzināt ir pat nedaudz biedējoša - viņu dēļ nereti tiek izjauktas ģimenes, karjeras un dzīves plāni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu