Šokolāde, vaniļa, maijpuķītes... Uzzini, kādas smaržas var nosist vīrieša iekāri uz tevi (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Smaržu industrija jau vēsturiski veidota, lai maskētu cilvēka ķermeņa dabisko aromātu.  Tomēr ir smaržu likumi dažādām ķermeņa zonām. Uzzini noslēpumu, kas tad īsti uzbudina vīriešus!

Mati

Mati ilgi saglabā aromātu, tāpēc šampūnu un kondicionieru ražotāji tik ļoti cenšas daudzveidot savu produktu smaržas, raksta krasotka.postimees.ee. Ko sasmaržot tavos matos patīk vīriešiem? 

Tam jābūt kam neuzbāzīgam un gaisīgam. Ziedi, citruss, okeāna iedvesmotas smaržas...

Nekādā gadījumā nepūt matos vaniļas, šokolādes, pačūlijas smaržu notis. Tās vīriešiem nepatīk.

Ar ziedu aromātiem arī uzmanīgi, par daudz maijpuķīšu vīriešiem asociējas ar omīti.

Kakls, elkoņu un plaukstu iekšpuse

Jutekliskākās ķermeņa zonas, kuras vīriešiem patīk skūpstīt. Tieši šajās zonās asinis pulsē vistuvāk ādai un intensīvāk sajūtams smaržu aromāts. Kā iesmaržināt šīs zonas? Lieto aromātu, kas ir tavs, ar kuru tu sevi asociē. Vai arī - ko šā brīža noskaņojums liek. Tam jābūt kvalitatīvām parfīmam, kura nieka piliens turēs tavu "statusu" visu nakti. 

Foto: depositphotos.com

Ķermenis

Parasti piemirstam, ka arī to var iesmaržināt. Zemapziņā mums visiem labi smaržojošs ķermenis asociējas ar tīrību un veselīgumu. Vislabāk ķermeni  aromatizēt, lietojot skrubjus ar dabiskām sastāvdaļām, kā kafija, garšaugi, medus, ziedi. Ja gribat lietot parfīmu, tad ieteicamākā zona ir nabas apvidus un iedobīte starp krūtīm.

Neieziedies ar salda aromāta ķermeņa sviestiem, kas liks tev justies kā tortei. Kā zināms, arī kūka ar laiku var sākt šķebināt. 

Kājas

Runājot par kājām, atceries vienu formulu - kājām jāsmaržo pēc tā, kur tās gājušas. Ūdens, zāle, pļava, rasa, ūdenskritums, rožlapiņas, jasmīns, lavandas lauki, sandalkoks....

Tās nevar smaržot pēc vaniļas, kokosriekstiem, šokolādes, piparkūkām, karameles...

Pirksti

Kas tad galu galā drīkst smaržot pēc šokolādes vai vaniļas? Rokas un pirksti. Smaržu zonas - pirkststarpas un plaukstas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu