"Varēja būt daudz bēdīgāk." Bruģī ielūzušā auto īpašnieks izsakās par negadījumu (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Tieši tas, ka Ģertrūdes ielā bruģī ielūzušais BMW pirms avārijas pārvietojās ar nelielu ātrumu, palīdzēja izvairīties no smagāka negadījuma, vīrietis pastāstīja TV3 raidījumam "Degpunktā".

Katrīna, kura sēdēja pie spēkrata stūres, pastāstīja, ka pārvietojusies ar aptuveni 20 km/h lielu ātrumu, kad pēkšņi pazudis apvārsnis.

"Es braucu no Brīvības ielas, priekšā bija mašīnas sabremzējušās, bet brauca ar kādiem 20 km/h, brauca, es neredzēju nekādu bedri, neko," raidījumam stāstīja sieviete. "Un pēkšņi milzīgs būkšķis, un es iekritu tajā bedrē."

Vien īsu mirkli pirms BMW pazuda zem bruģa, nogruvums apskādēja kādu citu auto - Artūra vadīto "Mercedes-Benz".

"Izbraucām no Ģertrūdes ielas 14, pagriezos mazliet pa kreisi, sāku braukt taisni un neko nesapratu. Man vienkārši mašīna iekrita un izkrita. Izkāpu uzlikt brīdinājuma zīmi, jo nekādas zīmes nebija, un jau iebrauca sieviete. Faktiski uzreiz, jo es domāju, kā nav ne zīmes, nekas, bet tāda bedre," stāstīja Artūrs.

Tomēr Katrīnas stūrētais BMW bedrē iebrauca un līdz pusei palika zem ielas līmeņa. Pēc neilga brīža pie sievietes piesteidzās Gustavs, kurš ir auto īpašnieks.

"Tikpat labi te varēja braukt ar atļauto ātrumu, 50 km/h, tad varēja būt daudz bēdīgāk,"

norādīja vīrietis. "Foršs piektdienas bingo ir uzvarēts, tieši plānojām, kur varētu izbraukt nedēļas nogalē, un tad notiek šis. Tādas interesantas sajūtas, man liekas nav normāli, ka tas notiek Rīgas centrā."

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu