Antra Stafecka par kleitām: ir tādas, kuras otro reizi vairs nevari vilkt (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Antra Stafecka par izaicinājumu jūnijā tērpties svārkos vai kleitās: “Esmu bikšu nēsātāja, kleitas velku uz skatuves un tad, kad ir attiecīgs garastāvoklis.”

“Es īsti neesmu kleitu vai svārku meitene. Kad ir attiecīgs garastāvoklis, uzvelku kleitu, bet ikdienā esmu bikšu nēsātāja,” savas attiecības ar tik sievišķīgo apģērbu – kleitu - televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” sarunu šovā “Starp mums runājot” atklāj dziedātāja Antra Stafecka.

Kleitu Antras apģērbu kolekcijā ir ļoti daudz – jo īpaši tādas, kuras noslēptas dziļi skapī: “Nu, kā mēs, dāmas, zinām – ja uz skatuves jau reiz esi bijusi ar to kleitu, to īsti vairs vēlreiz nevar vilkt. Tādu tērpu man ir ļoti daudz, un katrs no tiem īpašs - no kāda pasākuma, priekšnesuma vai koncerta.” pastāsta Antra.

Uz jautājumu, vai viņas dzīvesbiedram labāk iet pie sirds Antras sievišķīgais vai sportiskais tēls, dziedātāja atbild, ka Jānim patīkot jebkas, kas viņai mugurā. Pat brīžos, kad Antra niknojas, ka nav nekā ko vilkt mugurā, Jānis viņu sirsnīgi uzmundrina, sakot, ka viņa izskatās ļoti labi jebkurā apģērbā.

Arī šogad “STV Pirmā!” iedvesmo visas Latvijas sievietes ļauties sievišķīgam izaicinājumam visu jūniju tērpties svārkos vai kleitās. Lai piedalītos izaicinājumā “30 dienas svārkos vai kleitās”, ik dienu no 1. līdz pat 30. jūnijam, pirms dodies savās gaitās, nofotografē sevi un savu vasarīgo tērpu, bet bildi publicē Facebook vai Instagram, pievienojot tēmturi #STVUzvelcKleitu. Un, iespējams, tieši tu tiksi palutināta ar īpašu balvu - 100 eiro dāvanu karti no iepirkšanās un izklaides galvaspilsētas "Akropole". Turklāt “Akropole” ir sarūpējusi arī simpātiju balvu – dāvanu karti 50 eiro vērtībā; uz to var pretendēt tās dāmas, kuras priecēs ar bildēm vasaras košajās kleitās vai svārkos, kas tapušas tieši iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu