Viņu izvēlas pat Madonna! Iespēja satikt pasaulslavenu latviešu dizaineru un iegādāties viņa radīto (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix, Publicitātes

Šajās brīvdienās, 13. un 14. jūnijā, būs iespēja klātienē apskatīt un par izdevīgu cenu (ar 50-80% atlaidi) iegādāties ekskluzīvā zīmola Fyodor Golan jaunāko pavasara-vasaras kolekciju un iepriekšējo sezonu apģērbu paraugus, kā arī uz vietas — pie glāzes Prosecco — satikt pašu dizaineri.

FYODOR GOLAN modes kolekciju paraugu izpārdošana 

“Iedvesma vairs nav rodama plikā fantāziju pārlikumā,” apgalvo dizainers Fjodors Podgornijs.

“Tai ir jāatspoguļo un jākomunicē ar savu nēsātāju un laika kontekstu. Mēs vairs neskatāmies tālā pagātnē, meklējot atbildes uz jautājumu, kas mums šodien būtu jāvelk; mēs cenšamies izzināt—ko viņa domā, kā viņa jūtas un ko viņa dara, un kā mūsu apģērbi, izmantojot savu individuāli unikālo ceļojumu, varētu viņai dot šo iespēju.”

Fyodor Golan ir modes zīmols ar drosmīgu rokrakstu, ko Londonā 2011. gadā izveido modes tandēms: latvietis Fjodors Podgornijs un izraēlietis Golāns Frīdmans. Duets ir regulārs Londonas modes nedēļas dalībnieks, vairāku konkursu laureāts, kas, radot ātruma, komforta un enerģijas piestrāvotas kolekcijas, ir smēlies iedvesmu gan Šarla Bodlēra dzejā, gan Olīves Otmanes biogrāfijā, un tiek pārdots prestižos modes veikalos visā pasaulē.

Starp zīmola klientēm ir dziedātājas Rianna, Madonna un Lēdija Gāga, modeles Bella un Gigi Hadidas un daudzas citas slavenības.

Apģērbu cenas? Sākot no 40 EUR! Kur? 13. un 14. jūnijā, Vecrīgā, Audēju ielā 15, 2. stāvā, sākot no plkst. 10.00 līdz 19.00. Vairāk informācijas meklējiet facebook/FG_event www.fyodorgolan.com

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu