Esi gatavs līgošanai jeb mūsdienu līgotāja ceļvedis

Stockmann
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Stockmann

Tuvojoties gada jestrākajiem svētkiem, sadarbībā ar universālveikalu "Stockmann", piedāvājam mūsdienīgu līgotāju ceļvedi, kas var lieti noderēt.

Tīra miesa, tīra dvēselīte

Saulgriežu naktī no 21. uz 22. jūniju dabas stihijas iemieso īpašu spēku un dziednieciskās īpašības, tieši tāpēc pirts vai sauna pirms līgošanas top par īstu svētnīcu. Iešana pirtī ne vien atveseļo mūs, bet arī atbrīvo prātu. Tā dara ķermeni možu un skaistu, kas pirms Līgosvētkiem ir ļoti noderīgi. Sagatavojies šim burvīgajam rituālam, izvēloties profesionālas pirts lietas un piemērotu kosmētiku. Dodoties uz pirtiņu ciemos, "Stockmann" interneta veikalā atradīsi arī skaistu un praktisku dāvanu pirts saimniekiem.

Foto: shop.stockmann.com

Dekorē māju, pos svētku galdu….

Jāņi ir dabai vistuvākie svētki, kad mēs ar to saplūstam it visā. Tāpēc, domājot par svētku galda klājumu un mājas dekorēšanu, noteikti iesakām izvēlēties dabā rastas veltes un dabai tuvus materiālus. Patiesībā tas nemaz nav sarežģīti, jo dabas toņi un krāsas vienmēr piestāvēs viens otram. Lina galdauts izcels gan košas jāņuzāles stikla vāzē, gan eleganci piešķirs pelēkiem akmens vai koka traukiem. Noteikti māls un arī pinumi ir Līgosvētku galdā liekami goda vietā. Tā kā līgošana ir jestri svētki, padomā arī par ballīšu ēdienu traukiem – fondī, uzkodu platēm vai dažādiem siera griežamajiem nažiem. Izvēlies un pasūti skaistās galda klājuma lietas "Stockmann" interneta veikalā.

Foto: shop.stockmann.com
Foto: shop.stockmann.com

Līgošanas dress code: stilīgi un ērti

Jāņu naktij jāgatavojas, protot, apvienot skaisto ar ērto! Ja laiks mūs lutina, noteikti iesakām izvēlēties puķēm rotātu vai dabīga materiāla vienkrāsainu kleitu līdz zemei, kas kopā ar vainadziņu ikvienu dāmu padarīs par īstu svētku karalieni. Ja tomēr līņās, pieskaņo tērpam košus gumijas zābaciņus, ērtu lietusmēteli vai stilīgu ādas jaciņu. Bieži līgošanai noder divi tērpi – svinīgais stils pie galda, bet ērtais - lēkšanai pār ugunskuru, tāpēc paredzi arī apģērbu komplektu ar ērtiem džinsiem un sporta stila apaviem. Meklē vairāk  "Stockmann" interneta veikalā.

Foto: shop.stockmann.com

Tas pats attiecas arī uz kungiem. Līgošana nav līgošana bez jauna krekla mugurā, bet jāpadomā arī par dzestru Jāņu nakti, kad pastāv iespēja, ka sava jaka būs jāaizlienē nosalušai līgotājai. Vīriešiem līgo piestāvēs lina krekls, bikses, šorti un arī brīva stila žakete. Lai piešķirtu tēlam odziņu, linu var kombinēt ar sportiska stila apaviem vai stilīgām cepurēm. "Stockmann" interneta veikalā atradīsi sev piemērotāku!

Foto: shop.stockmann.com

Nedrīkst aizmirst arī par mazajiem līgotājiem. Bērnu apģērbam noteikti jābūt ērtam un piemērotam laikapstākļiem. Toties šeit gan var droši spēlēties ar košām un spilgtām krāsiņām. Skaties, ko piedāvā "Stockmann" interneta veikals.

Foto: shop.stockmann.com

Staro no dabas

Līgosvētkiem noteikti piestāvēs kosmētika, kas nākusi no pašas dabasmātes. Iesakām padomāt par ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļiem, kuri ir ekoloģiski tīri un to sastāvā ir pašmāju dabas veltes - liepziedi, medus, mežrozītes, ābeļu ziedi u.c. Līgošanai noteikti piestāvēs arī svaigs un dzestrs ķermeņa sprejs vai valdzinošs ziedu vai citrusu parfīms. No praktiskās puses labs sabiedrotais būs ūdensnoturīgā skropstu tuša, dabīgs lūpu spīdums, sauļošanās pieniņš un dezinfekcijas līdzeklis rokām. Iedvesmojies un izvēlies stockmann.lv

Foto:  stockmann.lv

Galdiņ, klājies!

Protams, jau laikus ir arī jāpadomā par svinību galdu un ko celsi galdā jāņabērniem. Jāņu nakts tradicionālā ēdienkarte, protams, paredz, ka šos svētkus nevar aizvadīt bez garda siera un putojoša alus. Tomēr, tā kā līgošana gaidāma līdz ausmai, ir vērtīgi padomāt arī par gardām vakariņām, kas dos spēku dancot visu nakti. Iedvesmojies stockmann.lv un izvēlies gardāko.

Foto:  stockmann.lv

Vēlot līksmi nolīgot!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu