Līgo tirgus Kalnciema kvartālā. Ko tur var dabūt? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Līgo tirgus Kalnciema kvartālā
Foto: Līgo tirgus Kalnciema kvartālā Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šogad Kalnciema kvartālā sagaidīsim saulgriežus četru dienu garumā – no 17. līdz 20. jūnijam! Notiks Kalnciema kvartāla tirgus, kurā varēs sagatavoties un saposties Līgo svinībām, jo visu nepieciešamo būs sarūpējuši zemnieki un amatnieki no visas Latvijas. Vienlaikus Kalnciema kvartāla pagalmā notiks “Street -2m- Food” ar alternatīvo Līgo ēdienkarti.

Sākot no trešdienas, tirgū atradīsiet oriģinālus darinājumus, no lina kleitām un tautiskām rotām līdz “Colorfall” lietusmēteļiem, “Kaltenes” vēsturiskiem plakātiem no LNB arhīviem, mūzikas veikala “UPE” maziem mūzikas instrumentiem, “Butterman” košajiem astoņkājiem un “ZIB” apģērbiem, un vēl!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tiem, kas steidzas pie dabas jau piektdien, iesakām iebraukt pēc Latvijas svētku delikatesēm. Neviens Līgo vakara un Jāņu dienas galds neiztiks bez sieriem, lauku maizes, kūpinājumiem, Latvijas zemenēm, dārzeņiem un zaļumiem!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trīs dienu garumā piedalīsies arī iemīļotākie Street Food festivāla dalībnieki un iepazīstinās ar citu kultūru tradicionālām maltītēm – gruzīnu hačapuri, beļģu vafeles, indiešu virtuve, spāņu čurros, uzbeku plovs un vēl!

Trešdien, ceturtdien, piektdien Līgo tirgus notiks no plkst.11 līdz 20, bet sestdien, kā ierasts, no plkst.10 līdz 16.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu