Remontdarbu laikā Jelgavā būs izmaiņas vairāku autobusu maršrutos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Laukums pie dzelzceļa stacijas Jelgavā.
Laukums pie dzelzceļa stacijas Jelgavā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Saistībā ar ceļa remontdarbiem Jelgavā no 10.jūlija plkst.21 līdz 11.jūlija plkst.9 būs izmaiņas vairākos reģionālo autobusu maršrutos, informēja Autotransporta direkcijā.

Ceļa remontdarbu laikā būs slēgta satiksme Loka maģistrāles un Rīgas ielas krustojumā. Apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Pumpura, Paula Lejiņa, Aviācijas ielu, Loka maģistrāli un autoceļu A8. Tādējādi netiks apkalpota pietura "Pērnavas iela", "Ozolnieki", "Cenas" un "Dzidras".

Izmaiņas skars maršrutu Nr.7376 Rīga-Jelgava-Dobele, Nr.7928 Rīga-Jelgava-Dobele-Saldus-Liepāja, Nr.7933 Rīga-Auce-Ruba.

Savukārt SIA "Jelgavas autobusu parks" apkalpotā maršruta Nr.7017 Rīga-Jelgava autobusi, lai nogādātu pasažierus Ozolniekos, Cenās un Dzidrās, slēgto ceļa posmu apbrauks pa Pērnavas ielu, Bērzu ceļu, Loka maģistrāli, Veco ceļu un Klijēnu ceļu. Tādējādi tie neapstāsies tikai pieturā "Pērnavas iela".

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu