Francijā zvērīgi piekauts autobusa vadītājs, kurš pasažieriem lika uzlikt sejas maskas (8)

TVNET/EuroNews
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas dienvidrietumos nežēlīgi piekauts autobusa vadītājs, kurš pieprasīja, lai pasažieri valkā sejas maskas. Apmēram 50 gadus vecajam šoferim pēc piekaušanas iestājusies smadzeņu nāve, vēsta raidorganizācija "Euronews".

Traģiskais incidents notika Francijas pilsētā Bajonā. Autobusa vadītājs atteicās ielaist transporta līdzeklī vīrieti bez maskas, kā arī lika izkāpt četriem pasažieriem, kuriem nebija masku. Francijas sabiedriskajā transportā sejas masku valkāšana pašlaik ir obligāta.

Svētdienas vakarā saistībā ar notikušo tika aizturēts kāds trīsdesmitgadnieks, bet pirmdien - vēl četri cilvēki, paziņojusi Bajonas prokuratūra.

Notikums izraisīja sabiedriskā transporta satiksmes pārrāvumus tuvākajā apkaimē, jo šoferi atteicās strādāt. Bajonas un netālu esošās Angletas mēri apliecinājuši vietējiem sabiedriskā transporta līdzekļu vadītājiem, ka ar tiem "pilnībā solidarizējas".

"Mēs esam bijuši liecinieki īpaši vardarbīgai un barbariskai rīcībai," norāda Bajonas mērs Žans Renē Etšegarē. Viņš pauda cerību, ka "pārkāpēji tiks saukti  pie atbildības un ka viņu sods būs bargs".

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu