Covid-19: Lietuvā četri jauni inficēšanās gadījumi, Igaunijā - divi

TVNET/LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā diennaktī Lietuvā apstiprināti četri jauni inficēšanās gadījumi ar jauno koronavīrusu, bet Igaunijā - divi.

Lietuva

Lietuvā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu apstiprināta četriem cilvēkiem,  piektdien paziņojis Nacionālais sabiedrības veselības centrs.

Līdz ar to Lietuvā inficēšanās ar jauno koronavīrusu konstatēta kopumā 1861 cilvēkam.

1569 cilvēkiem apstiprināta atveseļošanās.

Pagājušajā diennaktī veiktas 3864 analīzes, bet pavisam Lietuvā veiktas 455 833 analīzes.

Ar vīrusa izraisīto slimību Covid-19 Lietuvā miruši 79 cilvēki , bet vēl 11 ar šo vīrusu inficētajiem nāves cēlonis bijis cits. Pagājušajā diennaktī slimība nav prasījusi jaunus upurus.

Igaunija

Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta diviem cilvēkiem, piektdien paziņoja Igaunijas Veselības departaments.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 2013.

Nāves gadījumi ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 Igaunijā pagājušajā diennaktī nav reģistrēti. Pavisam Igaunijā ar šo slimību miruši 69 cilvēki.

Igaunijā pavisam veiktas 111 467 analīzes nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Ceturtdien veiktas 445 analīzes.

Veselības departaments norāda, ka pašlaik tiek novēroti divi infekcijas perēkļi ģimenēs. Viena ģimene, kurā ir četri cilvēki, dzīvo Tallinā, bet otra ģimene, kurā ir seši cilvēki, dzīvo Narva-Jēsū. Abos gadījumos inficēšanās notikusi no cilvēka, kurš atbraucis no Krievijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu