"Baltkrievijas prinča" fenomens un viņa mātes noslēpums (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Nikolajs Lukašenko tiek saukts par iekārojamāko topošo līgavaini Baltkrievijā, un tikai retais nesaprot, ka viņam ir visas iespējas kļūt par Baltkrievijas nākamo prezidentu. 15 gadus vecais jaunietis visur pavada savu tēvu, taču daudzus gadus par māti nekas nebija zināms, vēstī tabloīds "StarHit".

Foto: Reuters/ScanPix

Nikolaja mātes vārds tiek turēts slepenībā, taču žurnālisti ir pārliecināti, ka tā ir Irina Abelskaja.

90. gadu vidū sieviete strādāja par Lukašenko personīgo ārsti. Darba attiecības starp prezidentu un padoto diezgan ātri esot pārgājušas citā līmenī, un 2004. gadā piedzimis viņu dēls.

Oficiāli Aleksandrs Lukašenko ir precējies kopš 1975. gada ar Gaļinu Želneroviču, bet daudzi mēļo, ka kopš 90. gadu sākuma Lukašenko ar Gaļinu nemaz vairs nedzīvojot kopā. No šīs laulības prezidentam ir divi dēli - Viktors un Dmitrijs.

Aleksandram Grigorjevičam nepatīk runāt par jaunākā dēla Nikolaja māti: tikai vienā no intervijām viņš pieminēja, ka viņa māte pēc profesijas ir ārsts.

Ирина считается одним из самых известных медиков в стране
Foto: Irina Abelskaja

Arī Irinai Abelskajai no pirmās laulības ir vecāks dēls Dmitrijs. Jauneklis sekoja mātes pēdās un kļuva par mediķi. Starp citu, tagad sieviete strādā prezidenta administrācijas medicīnas centrā, kur ieņem galvenā ārsta amatu.

Nikolajs Lukašenko turpina iegūt vidējo izglītību. Nesen kļuva zināms, ka viņš iestājās Baltkrievijas Valsts universitātes liceja 10. klasē ar "Bioloģijas" novirzienu. Aleksandrs Grigorjevičs vairākkārt ir atzinis, ka ļoti lepojas ar sava jaunākā dēla panākumiem.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu