Tiklīdz sieviete nomainīs “būt” stāvokli pret “aktīvi rīkoties” stāvokli, tā cilvēce sāks izmirt (12)

Viņas atziņa
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Sieviete, esot savā dabīgajā inertumā - “būt” stāvoklī -, nevis esot “darīt un aktīvi rīkoties” stāvoklī, spēs izglābt no izmiršanas cilvēci,"uzskata grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” autore Diāna Černe. Iepazīsties ar viņas 53. atziņu un padalies savās pārdomās...

Iedomājies situāciju: - zeme, pa kuru mēs staigājam un, uz kuras mēs ceļam mājas un dzīvojam, pēkšņi sāk kustēties, drebēt un aktīvi darboties.

Tā pārstāj “būt”, sāk kalnus gāzt un aktīvi mainīt citus zemes procesus. Kas tad notiktu ar cilvēkiem un visām dzīvajam būtnēm uz šīs zemes? Tā būtu katastrofa un, visdrīzākais, šīs civilizācijas beigas.

Daudzi piekritīs, ka zemes atspoguļojums cilvēku līmenī ir sievietes un matērijas veidols uz šīs planētas.

Ja spējam pamanīt likumsakarības starp sievietes un zemes radniecīgo dabu un materiālo būtību, kļūst skaidrs, ka tikai sieviete, kura ir stabila, auglīga, dodoša un visu pieņemoša kā zeme, spēs parūpēties par to, lai cilvēce turpinātu dzīvot.

Tiklīdz sieviete nomainīs savu it kā inerto “būt” stāvokli pret “aktīvi rīkoties un darīt” stāvokli, tā cilvēce sāks izmirt. Jo nebūs vairs neviena, kurš dos visam pamatu un stabilitāti.

Vīrieša dabā ir aktīvi rīkoties, darīt, kustēties, mainīties un mainīt, virzot attīstību. Sievietes - būt un iedvesmot vīrieti, kā arī nodrošināt stabilu pamatu, uz kā vīrietis var aktīvi celt abu kopīgās sapņu pilis, tādejādi realizējot gan savas, gan savas sievietes vēlmes. Tikai kopā tie abi spēj materializēt savus sapņu.

Foto: unsplash.com

Tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēks tiecas apvienoties un veidot attiecības ar pretējā dzimuma pārstāvi. Lai dzīvība rastos un pastāvētu, vienam ir jābūt aktīvam, bet otram ir jānes pasīvais spēks sevī.

Ir vērts aizdomāties par vārda “Materializēt” būtību. “Matērija” - tātad sievišķās un pasīvās dabas klātbūtne, enerģijas un dzīvības devēja. “Realizēt” - vīrišķais aktīvais spēks, kas enerģiju jeb matēriju spēj paņemt un izmantot tā, lai kaut kas rastos! Uz šī principa balstās dabiska sievietes un vīrieša mijiedarbība jebkurā dzīves jomā.

Atrasties “būt” stāvoklī nenozīmē sēdēt un skatīties vienā punktā. Tas ir pilnīga atslābuma un labsajūtas stāvoklis, kurā atrodoties sieviete dabiski un bez piepūles spēj paveikt tieši to, kas vīrietim dos iedvesmu un enerģiju aktīvi darboties un realizēt abu partneru kopīgo ideju jeb mērķi.

“Būt” ir apziņas stāvoklis, kas sievietei nodrošina stabilu psihisko un fizisko veselību, kā arī harmonisku enerģijas apmaiņu ar vīrieti un vidi, kurā tā atrodas.

Stāvokl“ ībūt” sieviete spēj paveikt visvairak. Šāds sievietes iekšējais stāvoklis harmonizē telpu, padarot to mājīgu un siltu. Uz šādām mājām vīrietis vienmēr vēlēsies atgriezties. Ēdiens, kuru sieviete pagatavo šādā apziņas stāvoklī ir bezgala gards, veselīgs, piepildījumu un enerģiju dodošs. Sieviete pati kļūst par iedvesmas avotu līdzcilvēkiem - apgarota, brīnumskaista, starojoša, vesela - tāda, pie kuras visi vēlas ilgāk pakavēties, ilgāk uz to palūkoties un tai pieskarties! Viss, ko sieviete šādā stāvoklī rada, patīk cilvēkiem un šķiet ļoti vērtīgs.

Manā skatījumā stāvoklis “būt” ir tāda k“ āburvju nūjiņa” sievietes rokās. Ar to ir iespējams paveikt visu skaisti, sievišķīgi un bez piepūles. Vīrietis šādai sievietei līdzās kļūst par īstu supervaroni, jo saņem milzīgu enerģijas lādiņu, ar kura palīdzību tam viss iet no rokas, un darbi rit raiti.

Jo labāk sokas vīrietim, un tas sava darba augļus nes atpakaļ savai sievietei, jo dziļāk ā“būt” stāvoklī sieviete var nonākt. Tādi notiek harmoniska un dabiska enerģijas došana un ņemšana partneru starpā. Šādas attiecības var nosaukt par harmoniskām, jo gan sieviete, gan vīrietis saņem šādās attiecības to, uz ko no dabas abi tiecas.

Sieviete tiecas uz stabilitāti, komfortu un drošību, bet vīrietis uz pašrealizāciju un varoņdarbiem.

Bet, ja sieviete atrodas nemitīg“ aktīvi rīkoties un darīt” stāvoklī, tad tiek izjaukta dabiskā enerģijas apmaiņa sievietes un vīrieša starpā un arī ģimenes ietvaros. Jo vairāk šādu sieviešu ir, jo nestabilāka kļūst pasaule, kurā mēs dzīvojam.

Vīriešiem sāk trūkt stabilais pamats (zeme) zem kājām, kas tiem ir tik ļoti vajadzīgs cilvēces sapņu piļu būvniecībai un varoņdarbu paveikšanai. Un, kas gan ir cilvēks un cilvēce bez varoņdarbiem un savu sapņu materializēšanas iespējām?!

Sazemētā sievišķībā,

Diāna Černe

Grāmatas “99 tīras domas, kuras izmainīja manu dzīvi” autore

Drīzumā ar EGOISTE Facebook lapā izspēlēs šo burvīgo grāmatiņu. Seko līdzi! 

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu