Ventspilī notiks motobraucēju saiets "Kurland Bike Meet 2020"

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Motocikls labības lauka malā
Motocikls labības lauka malā Foto: Pixabay

Šodien Ventspilī norisināsies Baltijas motobraucēju salidojums "Kurland Bike Meet 2020", aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas domes Kultūras centra pārstāve Zane Jansone. 

Motobraucēju saieta laikā pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs iepazīties ar moto pasaules jaunumiem, dzīvesstilu un ceļojumu iespējām.

Pilsētas ielas ierībinās tradicionālais parādes brauciens, kurš šogad sāksies plkst.17 no Vasarnīcu ielas, tālāk virzoties pa Lielo prospektu pāri Ventas tiltam uz Embūtes ielu, pa Celtnieku, Talsu un Lidotāju ielām izbraucot pilsētas labo krastu. Atpakaļceļā brauciens virzīsies pa Sarkanmuižas dambi līdz pat Jūras ielai un noslēgsies Ostas ielā.

Pēc motociklu parādes, dienas noslēgumā, plkst.19 norisināsies vakara izklaides pasākums Piejūras kempingā. Šajā gadā par kantrimūzikas stilā ieturētu muzikālo noformējumu rūpēsies grupas "Klaidonis" un "Tribute Band", kā arī DJ Japānis. Neizpaliks tradicionālā karaoke telts un motociklu izstāde.

Ieejas maksa vakara izklaides pasākumā - 15 eiro. Biļetes pieejamas pasākuma laikā pie ieejas Piejūras kempingā. Bērniem līdz 14 gadu vecumam ieeja bez maksas vecāku pavadībā.

Ventspils pašvaldības policijas priekšnieka vietniece Dace Andersone stāstīja, ka valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 izplatības mazināšanai pasākuma laikā uzraudzīs Valsts policija, taču arī viņi vajadzības gadījumā ir gatavi palīdzēt kolēģiem. Viņa sacīja, ka saieta organizatori ir apņēmušies nodrošināt pasākuma norises vietās roku dezinfekciju, kā arī izvietot atgādinājumu par divu metru distances ievērošanu. Tāpat viņi ir solījuši, ka pasākumā nepiedalīsies motobraucēji no tām valstīm, kurās patlaban ir augsta saslimstība ar Covid-19. 

Organizatori atgādina, ka pasākumu laikā ir jāievērs spēkā esošie ierobežojumi - jāievēro divu metru distance, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad jāpaliek mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu