Aizvadītajā nedēļā policija ierosinājusi 15 administratīvas lietas par Covid-19 drošības pasākumu neievērošanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā nedēļā Valsts policija (VP), kontrolējot Covid-19 epidemioloģiskās drošības pasākumu ievērošanu, veikusi 5966 preventīvās pārbaudes un ierosinājusi 15 administratīvās lietas par minēto pasākumu neievērošanu.

VP aicina cilvēkus būt atbildīgiem un ievērot noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus. Savukārt, ja kāda rīcībā ir informācija par likumpārkāpumiem, VP aicina ziņot pa tālruņa numuru 110.

TVNET jau vēstīja, ka piektdien Tērbatas ielā, Rīgā norisinājās vairāki "vasaras ielas" atklāšanas pasākumi. Vakarā kopā ar Tērbatas ielas iedzīvotājiem ielas atklāšanu ieskandināja "Carnival Youth" koncerts. Koncerta laikā un pēc tā daudzi cilvēki sociālajos tīklos pauda sašutumu par to, ka koncertā nav ievērotas distancēšanās prasības.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) nāca klajā ar paziņojumu, ka Valsts policija "nāks palīgā Rīgas pašvaldības policijai un pastiprināti patrulēs, kā arī reģistrēs materiālu un izskatīs administratīvo atbildības pakāpi organizatoram". Saistībā ar notikušo sestdien tika atcelti visi Tērbatas ielā plānotie pasākumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu