Autovadītājs izraisa trīs auto sadursmi un pats no notikuma vietas aizbrauc (64)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Evakuatora vadītājs otrdien pusdienlaikā devās pēc kāda norakstīta spēkrata, kas bija jānogādā metāllūžņos, taču līdz galamērķim vīrietis tā arī netika, jo pa ceļam iekļuva nopietnā negadījumā. Incidents notika uz Liepājas šosejas, pie pagrieziena uz apdzīvotu vietu Lapsas, Babītes novadā.

Kā vēsta ”Volkswagen” evakuatora stūrētājs, viņš mierīgi mēroja ceļu uz Saldus pusi, taču pēkšņi atpakaļskata spogulī ieraudzīja kādu BMW markas automašīnu, kas grasījās viņu apdzīt. Vīrietis nedaudz samazināja ātrumu un ļāva BMW īstenot manevru. Tas samērā ātri apdzina evakuatoru, bet priekšā strauji nobremzēja. ”Volkswagen” vadītājam nekas cits neatlika, kā darīt to pašu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

BMW nedaudz noripoja no ceļa un apbrauca kādu ”Audi”, kas priekšā veica kreiso pagriezienu uz Lapsas ciematu. Evakuatora stūrētājs diemžēl tik strauji apstāties nevarēja un sadurās ar ”Audi”.

Avārijas rezultātā evakuators ar aizmugurējo virsbūves daļu izbrauca pretējā joslā, kur neveiksmīgas sakritības dēļ tobrīd atradās vieglais ”KIA” markas auto. Tā vadītāja, mēģinot izvairīties no sadursmes, grieza stūri pa labi un iebrauca grāvī.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Uzreiz pēc negadījuma BMW apvidnieka šoferis apstājās ceļmalā un piegāja pie avārijas vietas, taču, spriežot no sarunas, ko evakuatora vadītājam izdevās nofilmēt, jaunais vīrietis sevi par vainīgu incidentā neuzskatīja.

Kā stāsta ”Volkswagen” vadītājs, pēc nelielas sarunas vīrieši no BMW iekāpuši mašīnā un aizbraukuši prom, pirms negadījuma vietā ieradušies ceļu policisti. Visus nelaimē nokļuvušos cilvēkus apskatīja mediķi.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ārstu palīdzība bija nepieciešama jaunietim, kas atradās ”KIA” spēkrata pasažiera sēdeklī. Ar krūšu kurvja traumu, apmierinošā stāvoklī un pie samaņas neatliekamā medicīniskā dienesta pārstāvji viņu hospitalizēja. Visus incidenta apstākļus piefiksēja ceļu policisti, turklāt cilvēki snieguši informāciju par jau minēto BMW mašīnu, nosaukuši arī spēkrata valsts reģistrācijas numuru.

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu