"Stenders" radījis plastilīna ziepes, ar kurām motivēt bērnus mazgāt biežāk rokas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Kosmētikas ražotājs "Stenders" radījis jaunu produktu - plastilīna ziepes - ar mērķi veicināt roku higiēnas paradumu veidošanos un motivēt bērnus mazgāt biežāk rokas.

Kosmētikas ražotāja pārstāvji skaidroja, ka plastilīna ziepes bērniem attīsta fantāziju un vizuālā noformējuma dēļ ir jauns risinājums, kas neierastā veidā motivē bērnus mazgāt rokas. Pēc rotaļāšanās ar plastilīna ziepēm rokas, saskaroties ar ūdeni, saputosies un noskalojot kļūs tīras un aromātiskas.

Plastilīna ziepes var izmantot gan kā roku un ķermeņa ziepes, gan kā šampūnu vai vannas bumbas. Vienlaikus šīs īpašās ziepes attīsta radošo domāšanu un pirkstu veiklību, jo tās ir piemērotas gan plucināšanai, gan mīcīšanai un dažādu figūru veidošanai, tā piešķirot mazgāšanās priekiem jaunu noskaņu.

"Stenders" attīstības ķīmiķe Jūlija Kuzņecova skaidroja, ka ideja radās neformālā sarunā starp kolēģiem, taču uzreiz pievērsa produktu izstrādātāju vērību, un drīz eksperti laboratorijā ķērās pie darba, lai pēc vairākus mēnešus ilgas izpētes un testēšanas nodotu klientiem jauno produktu. 

Plastilīna ziepju ražošanā izmantotas dabiskas izejvielas. Produktu cukurotie, tropiskie aromāti atgādina saldumus, tāpēc, lai atturētu bērnus no ziepju nogaršošanas, pievienota specifiska rūgta garša. Jaunā produkta investīcijas neatklāj.

Kosmētikas ražotāja "Stenders" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2019.gada 31.martam, bija 7,603 miljoni eiro, kas ir par 53,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga vairākkārt un sasniedza 1,1 miljonu eiro.

"Stenders" vienīgais īpašnieks ir Ķīnas kompānija "Tianjin Meidaojiaye Commerce and Trade Co. Ltd.". Kompānijas patiesie labuma guvēji un vienlaikus arī kompānijas valdes locekļi ir Jans Gans un Jans Džao.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu