Palutini savu ķermeni un savu vīrieti: uzvelc kuplu kleitu bez biksītēm! (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Vasara lieliem soļiem steidzas uz rudens pusi, tāpēc izmanto katru silto un saulaino dienu! Jauns neaizmirstamas sajūtas radīs kāds pavisam vienkāršs knifiņš: uzvelc kuplu kleitu, zem kuras nav vispār nekā. Pārmaiņu treneris, seksologs Artūrs Šulcs iesaka izjust un apzināties savu ķermeni, arī tā intīmākās daļas, ko parasti ieslogām ciešas apakšveļas žņaugos. Tu iegūsi jaunu brīvības sajūtu!

Gaisa plūsma klejojot gar kailajām ķermeņa daļām, ļaus tev iepazīt savu ķermeni tuvāk un radīs jaunu intimitātes sajūtu. Tu jutīsies brīvāk un vieglāk, jo ķermeņa intīmajās zonās uzlabosies asinsrite. Gribēsies ļauties mīlas priekiem, kas iegūs citu nokrāsu. Viss būs mazliet savādāk.

Turklāt sieviete bez apakšveļas ir katra vīrieša erotiskais sapnis. Redzēsi, viņš būs pārsteigts un jutīsies aplaimots.

Tā būs tava mazā dāvana VIŅAM.

Sajūtot tavu kailo augumu cauri kleitai, viņa uzbudinājums ātri vien sasniegs virsotnes. Sievietes, kas vasarā nēsā džinsus, ieslogot ķermeni drēbes žņaugos, burtiski apzog sevi. Mīlēt savu ķermeni ir jāmācās.

Izmanto iespēju mīlēties nomaļā vietā pie jūras, dārzā vai pļavā. Kuplā kleita, kas ļauj viegli piekļūt ķermenim, to pilnībā neatkailinot, rosinās seksuālo fantāziju. Ļaujieties iztēlei un izmēģiniet dažādas pozas.

Saplūstiet ar dabu un baudiet viens otru!

 Vasarā ieteicams doties gulēt kailai, lai ķermenis varētu pilnvērtīgi atpūsties. Vasarā lielāka uzmanība jāpievērš intīmai higiēnai, jo mitrums, kas rodas sasvīstot, ir vide, kurā rodas infekcijas un attīstās iekaisumi.

Bez apakšveļas ieteicams staigāt tīrā vidē. Pamēģini un ātri vien sapratīsi, cik tas ir ātri un veselīgi – daudz labāk nekā ilgstoši atrasties sintētiskas, ciešas apakšveļas žņaugos un sēdēt pie datora sakrustotām kājām. Putekļainā pilsētā vai birojā šāda brīvība nebūtu ieteicama, jo sievietes intīmās vietiņas ir jutīgas un saudzējamas.

Foto: Unsplash

Savukārt par daudz aprunātajiem stringiem seksologs saka, ka šis aksesuārs līdzīgi, kā japāņu erotiskās mākslas šibari virves, izraisa vieglu kairinājumu.

Ir apakšveļa ikdienas nēsāšanai un veļa, kas domāta novilkšanai.

Ar mežģīnēm, rozītēm, fliteriem – skaistas, bet ne visai ērtas biksītes, kas paredzētas vienam skatītājam un kairinošiem mērķiem. Pēc viņa domām, ir skaisti, ja sieviete apakšveļu nevis vienkārši iegādājas veikalā, bet gan izraugās īpašu, sev tīkamu materiālu, un pasūta pie šuvējas.

Mūsdienu, skrejošajām, darbos iegrimušajām sievietēm dažreiz vajadzētu domāt par smalkām sajūtu niansēm, izbaudīt un priecāties par savu ķermeni – tik skaistu un neatkārtojamu!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu