Piedzīvo ko neparastu - meditatīva treniņa un Klimta, van Goga multimediālo izstāžu apvienojumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

14. augustā pulksten 8.00 Digital Art House norisināsies savā ziņā vienreizīgs sarīkojums - BODYART® rīts "When Art meets BODYART®”.

„Ir pagājis gads kopš iepriekšējā sarīkojuma, kas apvienoja multimediālu izrādi un austrumniecisku BODYART® treniņu. Tas nozīmē, ka ir pienācis īstais laiks to atkārtot! Dalībnieki varēs ienirt ļoti īpašā gaisotnē, kas radīta ar nepārspējamu meistaru glezniecības,

Austrumu meditatīvo vingrinājumu un nomierinošas mūzikas apvienojuma palīdzību.

Kā zināms, BODYART® pamatā ir Austrumu filozofijas iņ un jan princips, bet šī veida treniņu nolūks ir cilvēka kā vienota veseluma — viņa dvēseles, ķermeņa un prāta — vispusīga attīstība. Savukārt šo treniņu apvienojums ar dižo mākslinieku gleznu multimediālu demonstrējumu neapšaubāmi uzlādēs visus dalībniekus ar enerģiju un iedvesmu,” saka radošās aģentūras „Monowhite” direktors un BODYART® rīta "When Art meets BODYART” rīkotājs Jurijs Getalo.

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset Foto: Publicitātes foto

Kad: 14. augustā pulksten 8.00

Kur: Digital Art House Skolas ielā 2, Rīgā

Sarīkojuma ilgums aptuveni 1,5 stundas

Sarīkojuma dalībniekiem ir jāņem līdzi sporta tērps un jogas paklājiņš.

Dalības maksa apmeklētājiem  ir 15 eiro (cenā ir iekļauts treniņš un tasīte rīta kafijas). Biļetes var iegādāties uz vietas. Lai rezervētu vietu, sūtiet pieteikumu uz e-pastu yuri@monowhite.eu.

Maksimālais dalībnieku skaits ir 35, tāpēc lūdzam iepriekš rezervēt vietu un informēt, ja jums ir mainījušies plāni un jūs nevarat apmeklēt sarīkojumu.

Sarīkojuma gaitā visi interesenti varēs ne tikai izmēģināt īpašo funkcionālā un holistiskā treniņa veidu BODYART®, bet arī skatīt multimediālās izstādes: Gustava Klimta „No mīlestības līdz nāvei” un Vinsenta van Goga „Vēstules Teo”.

„Ne velti mēdz teikt, ka veselā miesā mājo vesels gars: gan mākslas, gan treniņu, kuru pamatā ir Austrumu filozofija, nolūks ir sakārtot domas un harmonizēt cilvēku. Tieši tāpēc mēs nolēmām piedāvāt saviem viesiem vienreizīgas izjūtas: treniņu apvienojumā ar nepārspējamu mākslinieku gleznu multimediālo izstādi — un tas viss nomierinošas mūzikas pavadījumā. Šāds rīta sarīkojums neapšaubāmi noskaņo uz neparastu radošo vilni un ražīgu darbu un noteikti ļoti iedvesmo! Sarīkojuma noslēgumā visiem apmeklētājiem, protams, tiks piedāvāta tasīte uzmundrinošas rīta kafijas un neliela rīkotāju dāvana,” stāsta J. Getalo.

"BODYART® pamatā ir austrumu filozofijas Iņ un Jaņ polaritāšu princips, un šīs treniņu sistēmas mērķis ir cilvēka kā vienota veseluma trenēšana, tā aptverot ķermeni, prātu un dvēseli.

Šī treniņu sistēma apvieno sevī labāko un terapeitiski iedarbīgāko no fizioterapijas, ārstnieciskās vingrošanas, jogas, elpošanas tehnikām, japāņu Do In, Čī (Qi) kustībām, klasiska spēka un lokanības treniņa, stiepšanās vingrinājumiem, kā arī īpašus BODYART® oriģinālos vingrojumus.

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset Foto: Publicitātes foto

Rezultātā ir radīta unikāla treniņu sistēma, kas ne vien trenē un līdzsvaro ķermeni fiziski, bet rada arī meditatīvu efektu, mazina stresu un spriedzi un sniedz garīgu līdzsvaru. Citiem vārdiem sakot, harmonizē cilvēka ķermeni, prātu un dvēseli,” skaidro Arta Zaņuka, BODYART® pasniedzēja ar starptautiska mēroga pieredzi, diplomēta veselības sporta speciāliste, sertificēta trenere ar augstāko izglītību, kura pasniedz gan jogas studijā DabaYoga, gan Baltijā lielākajā fitnesa klubu tīklā MyFitness.

Kopā ar Artu nodarbības dalībnieki izies piecas īpašās fāzes, kuru pamatā ir pieci dabas elementi, plaši pazīstami un izmantoti kā austrumu filozofijā, tā arī tradicionālajā ķīniešu medicīnā - zeme, koks, uguns, metāls un ūdens.

Balstoties uz šiem ķīniešu medicīnas principiem, BODYART® prakse sevī iekļauj ne vien darbu ar ķermeni, bet arī darbu ar cilvēka iekšējo enerģiju. Katra kustība un poza attīsta visu ķermeni, ne tikai atsevišķas muskuļu grupas. Pēc nodarbības cilvēks jūtas fiziski un garīgi līdzsvarotāks.

Foto: Publicitātes foto

„Sarīkojums notiks multimediālajā centrā Digital Art House, un to papildinās dižo mākslinieku Gustava Klimta un Vinsenta van Goga darbu projekcijas. Katrs zāles stūrītis kļūs par daļu no šedevriem, kas it kā mirdz no iekšpuses, piepildot skatītājus ar siltumu un mieru. Ar milzīgo ekrānu, tehnoloģiju VISUAL360 un „Dolby Surround” palīdzību pilnīgi ieniruši neparastajā gaisotnē, sarīkojuma dalībnieki varēs priecāties par Gustava Klimta tā dēvētā zelta perioda darbiem un Vinsenta van Goga izstādi „Vēstules Teo”, kas izceļas ar īpašu juteklību un sirsnību,” norāda sarīkojuma „When Art meets BODYART®” rīkotājs Jurijs Getalo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu