No amata atbrīvo Saulkrastu domes priekšsēdētāja vietnieku (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Saulkrastu novada dome šodien ārkārtas sēdē nolēma atbrīvot no amata domes priekšsēdētāja vietnieku Bruno Veidi (LZP), informēja domes sabiedrisko attiecību vadītāja Baiba Stjade.

Ārkārtas sēdi sasaukt pieprasīja astoņi domes deputāti, savā pieprasījumā paužot viedokli, ka Veides iesaistīšanās atsevišķu projektu virzīšanā bijusi neveiksmīga un radījusi jautājumus par nelietderīgu novada budžeta līdzekļu tērēšanu.

Veide esot veicinājis Saulkrastu estrādes, sešu ielu būvniecības un remonta, siltumtrases, LED apgaismojuma un citu projektu ievērojamu aizkavēšanos, pārmeta neuzticības rosinātāji. Deputātu ieskatā, tas raisa jautājumus par kompetenci vai sliktākā gadījumā - ieinteresētību.

Domes priekšsēdētāja vietnieka amatā iecelta "Vienotības" pārstāve Oksana Vanaga, kas iepriekšējās vēlēšanās startēja vienā vēlēšanu sarakstā ar domes priekšsēdētāju Normundu Līci (LRA).

Vanga par šo darbu algu nesaņems, jo domes priekšsēdētāju aizvietos tikai brīžos, kad priekšsēdētājs būs atvaļinājumā vai citā prombūtnē.

Ietaupītie līdzekļi tiks novirzīti pašvaldības infrastruktūras sakārtošanai.

Stabilitāti Saulkrastu domes koalīcijā šis balsojums neapdraudot, jo koalīcija bija šo pārmaiņu iniciatore.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu