Partija KPV LV nolēmusi mainīt nosaukumu un identitāti (13)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas "KPV LV" valde šodien pieņēma lēmumu sākt jauna partijas nosaukuma un identitātes izstrādi, ar ko sabiedrību paredzēts iepazīstināt trīs mēnešu laikā.

Kā informēja politiskajā spēkā, šāds lēmums pieņemts, balstoties uz partijas jaunajām vērtībām un ar mērķi spert pēdējo soli, lai pilnībā noslēgtu partijas saistību ar tās agrākajiem partijas līderiem Artusu Kaimiņu un Aldi Gobzemu, kuri vairs nav partijā.

"Partijas kopsapulce iezīmēja jaunu virzienu partijas tālākai attīstībai, noslēdzot tās vēsturē nozīmīgu attīstības posmu. Partijā jau pirms kāda laika sācies pārmaiņu process ar jaunām vērtībām un ideoloģiskiem virzieniem, tāpēc pieņemts atbildīgs lēmums par partijas nosaukuma un identitātes izstrādi," pauž "KPV LV" priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Atis Zakatistovs.

Politiķis to salīdzina ar jaunas lapas pāršķiršanu, lai mainītu partiju tās pamatos "atbilstoši tādām vērtībām kā ekonomiskā attīstība, drošība un taisnīguma nodrošināšana".

Paredzēts, ka pārmaiņas partijā notiks pakāpeniski, bet tas būšot nozīmīgs process, lai sasniegtu mērķi - stiprinātu partiju reģionos un veidotu jaunas reģionālās nodaļas, skaidro "KPV LV" pārstāvji. Viņi atgādina, ka Gobzems ticis izslēgts no partijas 2019.gada februārī, bet Kaimiņš partiju pametis šī gada februārī. Pavasarī notikušajā partijas kopsapulcē tika mainīti statūti, nosakot partijas valdi deviņu cilvēku sastāvā, norāda "KPV LV".

Kā ziņots, šogad janvārī Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" Zakatistovs pavēstīja, ka politiskais spēks apsver iespēju par rebrendingu jeb pārzīmološanu un izmaiņām partijas nosaukumā.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu