Rīgā no piedūmota dzīvokļa izglābts cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Felicija/TVNET

Otrdienas vakarā Rīgā no piedūmota dzīvokļa izglābts cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola.

Ap plkst.22.14 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu par jūtamu deguma smaku kādā daudzdzīvokļu mājā Rīgā. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī uz plīts deg ēdiens. Piedūmotajās telpās uz grīdas tika atrasts cilvēks, kurš bija cietis. Ugunsdzēsēji viņu no dzīvokļa izveda un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Plkst.23.03 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst.18.48 VUGD saņēma izsaukumu uz Alūksnes novada Mārkalnes pagastu, kur ar atklātu liesmu dega šķūnis un saimniecības ēka kopumā 250 kvadrātmetru platībā. Plkst.22.32 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 25.augusta plkst.6.30 līdz 26.augusta plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 37 izsaukumus - 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu