Ievas Brantes piedzīvojums: no radio studijas rallija stūrmaņa krēslā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nomainīt krēslu pie mikrofona radio studijā pret sēdekli rallijam sagatavotā mašīnā. Šādam izaicinājumam pretī stājusies radio SWH ziņu diktore Ieva Brante.

Tā kā šovasar skatītājiem dotie solījumi ir jāpilda, autosportists un "Ātruma cilts" viesvadītājs Krišjānis Caune ir pieņēmis izaicinājumu startēt Latvijas minirallija čempionāta Ropažu posmā. Par stūrmani viņš šoreiz aicinājis Ievu Branti, žurnālisti ar skanīgo radio balsi. Ievas pieredze autosportā ir minimāla, un šī būs pirmā reize, kad ziņu vietā viņai būs jālasa rallija stenogramma.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Izaicinājums jaunajai rallija ekipāžai ir arī pieejamais sacīkšu auto – "Jeep Wrangler Unlimited" ar 2,7 litru dīzeļdzinēju, kas nav gluži konkurētspējīgākais spēkrats minirallija disciplīnā gan svara un izmēra, gan jaudas ziņā. Pēc iepazīšanās ar spēkratu, dokumentu sakārtošanas un konsultācijām ar pieredzes bagātākiem stūrmaņiem Ātruma cilts ekipāža ar 125. numuru ir gatava doties minirallija trasē.

Vai labi nostādīta radio balss var kompensēt pieredzes trūkumu un vai minirallijā iespējams startēt ar jebkuru auto, kā arī – kāds būs jaunizveidotās ekipāžas pirmo sacensību rezultāts, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu