Ar motociklu šovu aizvadīta Latvijas Gada auto testu diena pie “Mola”

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sestdien pie tirdzniecības centra “Mols” notika konkursa “Latvijas Gada auto 2020 testa diena Molā”. Apmeklētāji varēja piedalīties dažādās aktivitātēs, kā arī vērot motociklu triku paraugdemonstrējumus.

Speciāli uz “Latvijas Gada auto 2020 testa dienu Molā” ieradās motosportisti Šarūns Kezis un Nerijus Malinausks no Lietuvas.

Šarūns Kezis ir pasaules Ginesa rekorda īpašnieks, veicot visvairāk “saulīšu” uz motocikla aizmugurējā riteņa 60 sekundēs.

Māris Ozoliņš, konkursa “Latvijas Gada auto” organizators: “Esam priecīgi, ka izdevās pārsteigt t/c Mols apmeklētājus ar iespaidīgu “stunt ride” priekšnesumu. Biju pārsteigts par triku lielo dažādību un to šķietami vieglo izpildījumu. Tas ir jāredz!”

Pasākums “Latvijas Gada auto 2020 testa diena Molā” notiek vienu reizi gadā, un tas dod iespēju potenciālajiem jaunu automobiļu pircējiem vienuviet salīdzināt pašus jaunākos automobiļus Latvijā, saņemt akcijas piedāvājumus un individuālās konsultācijas no konkursa žūrijas biedriem.

Konkursā “Latvijas Gada auto 2021” drīkst piedalīties tikai visjaunākie autoražotāju modeļi, kurus drīkst pieteikt līdz šā gada 5. novembrim. Šobrīd ir pieteikti: “Škoda Octavia”, “Volkswagen Golf”, “Seat Leon”, “Nissan Juke”, “Peugeot 2008”, “Kia XCeed PHEV”, “Kia e-Niro”, “Mercedes-Benz GLB”, “BMW 5.sērija”, “Mini Cooper SE” un “Alfa Romeo Stelvio”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu