Vilde par dvēselei sāpīgo: Sapratu, ka es sev daru pāri...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Māmiņu klubs

Pasākumu rīkotāja un uzņēmēja Sindija Vilde STV Pirmā! raidījumā “Kad viņas satiekas” atklāj savu dzīves pārdomu mirkli par sevis nemīlēšanu un darīšanu sev pāri, kā arī runā atklāti par sāpīgāko - aizvainojumu, ko vēlas aizmirst...

"Pasākumu biznesa pietrūkst, bet ne tādā līmenī, kā es to darīju. Kas mani apstādināja, bija tas, ka sapratu, ka esmu nelaimīga, jo visu laiku strādāju un man nav dzīves! Es sapratu, ka sev daru pāri. Es sev daru pāri!" atklāti raidījumā runā Sindija Vilde, kura nesen atgriezās no četrus mēnešus ilgas dzīves Portugālē.

Raidījumā dāmas runā, ka parasti sievietes dodas tādā retrītā, lai ne tikai kaut ko iegūtu, bet arī atstātu aiz muguras. Kas ir tas, ko pagātnē vēlētos atstāt Sindija?

"Aizvainojumu. Aizvainojumu pret cilvēkiem, kuri bijuši neiecietīgi pret mani un nav mani cienījuši... Es aizvien ar to cīnos un neesmu tikusi galā, bet,

kad iedomājos, ka manī sēž tas aizvainojums, saprotu, cik daudz laba un pozitīva zaudēju sev apkārt.

Tu saproti, ka cilvēks, kas tevi ir nodevis, tev pārmetis, nav cienījis, ir apmelojis, vienalga kādā veidā ir tevi aizskāris un sāpinājis (iespējams, pat to nesaprotot), nekad neizmainīs situāciju. Tā paliks tāda pati, kā ir, un tev ar to ir jāsadzīvo.

Un, ja tu uz to situāciju paskaties kā uz mazu bērnu, - tev gribas pasmaidīt. Paņem un samīļo to bērnu.

Tā tu dzīvo ar to aizvainojumu. Zinu, ja tu uz to aizvainojumu reaģēsi ar negativitāti, tas radīs vēl lielāku negatvitāti, un tas nav vajadzīgs.  Trakākais, ka es nevaru aiziet no šiem cilvēkiem, jo tie ir pārāk tuvi cilvēki. 

Savus nākotnes plānus Vilde atklāja STV Pirmā! raidījumā “Kad viņas satiekas”, kur dzirkstošs dāmu trio - Dagmāra Legante-Celmiņa, Kristīne Virsnīte un Sanda Dejus katru otrdienu čalo par visu svarīgo sieviešu dzīvēs – attiecībām, skaistumu, modi un, protams, vīriešiem. 

Foto: Māmiņu klubs

“Lidojot prom, es ļoti riskēju. Un šobrīd es neesmu gatava tik daudz riskēt. Tāpēc izskatās, ka Latvijā palikšu vismaz līdz gada beigām,” raidījumā saka Sindija.

Tāpat viņa neslēpj - emocionāli grūtākais, esot prom no Latvijas, bijis pārdzīvot to, ka blakus nav dēliņa. Un arī šoreiz, kad Kristīne Virsnīte jautās par lēmumu tomēr doties prom vienai, Sindija, valdot asaras, atzīs, ka joprojām ir grūti par to runāt pat brīdī, kad abi ar dēlu atkal ir kopā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu