Lūsis komentē Varas kliķes apmaksāts raksts Gobzema nomelnošanai (80)

Toms Lūsis
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Toms Lūsis/TVNET

Kopš Aldis Gobzems sācis internetā aktīvi kampaņot un makšķerēt laikus sava jaunā un graujošu pārākumu iegūstošā politiskā spēka izveidei, kurš šoreiz vēlēšanās pilnīgi noteikti iegūs vairāk par 50% balsu un izglābs valsti, uzskatu teju vai par savu pienākumu reizi pāris mēnešos uzrakstīt par jaunākajām aktualitātēm šajā tēmā. 

Tā nu šoreiz mani piesaistīja šāds te deputāta ieraksts sociālajos tīklos, ko vēlos iztirzāt nedaudz pamatīgāk:

“Saņēmu vēstuli no kāda ļoti inteliģenta, turīga, man zināma cilvēka. Vēstule izmisuma, jo uzdodiet arī sev jautājumu, cik cilvēki ir nolemti nomiršanai vai papildus ciešanām un nesaņem reālu medicīnisko palīdzību, ja politiski ir jācīnās ar fake pandēmiju. 

Vēstules saturs šāds:

“Manu radinieci (radniecības pakāpi speciāli neuzrādu) ar (seko slimības izklāsts) izmeta no slimnīcas (slimnīcas nosaukumu neuzrādu, lai nevar sazīmēt). Divus bomārus mums paveda garām, savākti kā gurķi no lauka uz ielas, tiem sarkanais tepiķis. Radiniece, kura visu dzīvi rukājusi, kā korķis no pudeles naktī izlidoja uz ielas no stacionāra. WTF čaļi, kas notiek? Kādreiz vismaz aiznes dāvaniņu un var sarunāt, baigi godīgi tas nav, bet vismaz varianti. Protams, tālāk mana uzvedība vairs nebija savietojama ar inteliģenta, austāko izglītību ieguvuša cilvēka statusu laikā, kad cilvēkam paliek arvien sliktāk.

Covidam gatavojas. Reģionālās slimnīcas pilnas, jo centrālās gaida otro vilni. Vienu vārdu sakot - cilvēks pie mums mājas lēnām mirst. Tas ir numero uno.

Numero duo ir, ka dakterim izrakstīt reālos sintētiskos opiodus par 100€ par paciņu no big pharma kā divus pirkstus pret vēju apmīzt, rokas aiz prieka trīc par komisiju. Savukārt, mans onka štatos ar +/- tādu pašu diagnozi velk zāli, kura parakstīta ārstnieciskiem nolūkiem, un mega priecīgs. Labi, es piekrītu, ka onkam droši vien iespers pa spaini pēc 10 gadiem, bet viņam ir 75 un viņš, cik noprotu, neraujas uz mūžīgu eksistenci, jo teica, ka principā arī, velkot zāli, normāli atveras vārti uz garīgo pilnību. Maksa 15 $ uz nedēļu. Es laikam esmu par legalizāciju ar recepti, redzot šo visu.

Citiem vārdiem, man negribas nevienu kapeiku nodokļos vairs pārskaitīt. Gribas ieslēgt turbo shēmošanas režīmu, un mājās tam ir pilns atbalsts”.”

Vispirms vēlos norādīt uz to, ka Gobzema kungs pēdējo pāris mēnešu laikā ir saņēmis, kā minimums, astoņas līdzīgas vēstules, kuras visas vieno vismaz četras kopīgas iezīmes – vēstules norāda uz esošās valdības slikto darbu, vēstuļu autori ir anonīmi un to patiesums nav pārbaudāms, vēstules vienmēr sakrīt ar Alda viedokli, kā arī –

apbrīnojamā kārtā pilnīgi visas vēstules sarakstītas precīzi tādā pašā stilā, kādā deputāts raksta savus sociālo tīklu ierakstus. 

Pilnīgi nesaistīti, rakstot šīs pārdomas, saņēmu vēstuli no kāda ļoti inteliģenta, turīga, man zināma cilvēka. Vēstules saturs šāds:

“Gobzems melo un sacer šīs vēstules pats. Viņš makšķerē laikus sava jaunā un graujošu pārākumu iegūstošā politiskā spēka izveidei, kurš šoreiz vēlēšanās pilnīgi noteikti iegūs vairāk par 50% balsu un izglābs valsti. Tāpat no pilnīgi drošiem avotiem esmu dzirdējis, ka Aldim garšo ne tikai puņķi, bet arī suņu cepumiņi.”

Es nezinu, vai tā ir patiesība. Es to nevaru pārbaudīt. 

Atgriežoties pie Gobzema kunga saņemtās vēstules – lai pārbaudītu tās satura autentiskumu un saistību ar realitāti, lūdzu to komentēt Latvijas Ārstu biedrības viceprezidentu, anesteziologu, reanimatologu Robertu Fūrmani.

“Ja pareizi visu atceros, tad līdz 31.05. bija spēkā kārtība, kad P.Stradiņa KUS un RAKUS (Gaiļezers) pieņēma mazāk pacientu. Tas ir – šīs slimnīcas vairāk uzņēma savam profilam atbilstošus pacientus (infarkti, insulti, politraumas), nevis pacientus, kuri var ārstēties terapijas un ķirurģijas nodaļās. Tas radīja situāciju, ka lielajās slimnīcās bija mazāk pacientu, bet mazajās vairāk. Jūrmalas slimnīca aprīlī strādāja ar 146% noslodzi.

Tas, ko pašpasludinātais pravietis raksta, ir muļķības. Nevienu pacientu no nodaļas neizraksta, lai atbrīvotu vietu bezpajumtniekiem.

Gobzems visdrīzāk sludina, ka nelietis dakteris no sāpēm sirgstošam pacientam ir izrakstījis opioīdus, nevis licis uzpīpēt kāsi. Tad, kad es aizskāru Covid-19 noliedzēju jūtas, piedāvājot viņus stacionēt Tvaika ielas īpašā nodaļā, pravietis nāca nest gaismu manā aptumšotajā galvā un stāstīja kaut ko līdzīgu, kas tikai nedaudz atšķīrās no facebook pieminētā, kas norāda uz aizdomām, ka stāsts varētu būt fake.

Tagad Stradiņi un Gaiļezers atkal ir pielādēti līdz lūpai. Krīzes apstākļos šīs slimnīcas sargāja no Covid-19, kas ir pilnīgi normāla prakse,"

komentē Fūrmanis. 

Secinājumus katrs varam izdarīt pats. Vienā pusē ir cilvēks ar utopiskām ambīcijām un pārspīlētu tautas atbalsta izjūtu, kurš visur saskata ienaidniekus, visnotaļ rupji apsaukā savus kolēģus, iesaka nemaksāt nodokļus un kovidnieku sauc par “fake pandēmiju”, bet otrā pusē ir fakti.

Gobzems jau iepriekš rakstīja: “Par Gobzemu drīz laidīs kompromatu”, tāpēc saprotams, ka arī šis raksts tiks izmantots, lai promotētu aksiomu par to, cik ļoti viņš uzkāpis uz varžacīm “varas kliķei”, kas maksā naudu, lai par viņu izplatītu šādus apmelojumus, un ir pilnīgi skaidrs, ka kvēlākie fani, beznosacījuma refleksu vadīti, piekritīs savam vadonim.

Vien ironiski, ka par aitu baru deputāts apsaukā tos, kas domā paši, nevis tos, kuri pie katra apgaismības ieraksta komentē: “ATLAJST SAJMU!”

Un kurš gan būtu varējis prognozēt, ka deputāts Gobzems rīkosies tieši šādi? Ā, pag... “Aldis ir nokļuvis ļoti ērtā pozīcijā, jo tagad turpmākos četrus gadus varēs pavadīt, absolūti neiespringstot uz vēlētājiem dotajiem solījumiem, lēnā garā ēdot puņ... ieplīsušu pirkstu ādu un chillā turpinot visus pārējos apvainot valsts izzagšanā, kā arī veltīt ļoti garas video tiešraides tam, ka bez viņa kā valsts galvenā un vienīgā vadoņa viss kļūst arvien sliktāk un sliktāk.”

Komentāri (80)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu