Levits: Augstākās izglītības reformas kontekstā trūkst iedziļināšanās koledžu problēmjautājumos (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

Augstākās izglītības reformas kontekstā trūkst iedziļināšanās koledžu problēmjautājumos, un tas ir jāiekļauj dienaskārtībā, tādu viedokli paudis Valsts prezidents Egils Levits, tiekoties ar biedrības "Latvijas koledžu asociācija" valdes pārstāvjiem.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejā, puses pārrunāja koledžu problemātiku augstākās izglītības sistēmas un augstākās izglītības reformas kontekstā.

Pēc Valsts prezidenta sacītā, lai Latvijas izglītības sistēma būtu moderna un konkurētspējīga visas Eiropas un pasaules mērogā, katram izglītības līmenim jādarbojas augstākajā kvalitātē, un tas ir augstākās izglītības reformas uzdevums.

Ar Valsts prezidentu tikās biedrības valdes priekšsēdētājs, Juridiskās koledžas direktors Tālavs Jundzis un valdes locekļi - Rīgas Tehniskās koledžas direktors Jānis Rozenblats, Rīgas Stradiņu universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžas direktore Ināra Upmale, Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledžas direktore Līvija Jankovska, Valsts robežsardzes koledžas direktors Mariks Petrušins.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu