Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Erotiskais stāsts: Saraustīta elpa, skrejoša sirds. Bangojoša labsajūta. Sauc mani par Romeo...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos

Pēkšņa vēja pūsma Sandras balto platmali pacēla gaisā un nevērīgi nometa smiltīs pāris metrus tālāk. Ceļoties kājās, lai atgūtu vēja atņemto galvassegu, Sandra apgāza trauciņu ar augļiem. Sarājusi sevi par šādu tūļību, viņa piecēlās un, slaukot smiltis no gurniem, devās pēc cepures.

"EGOISTE" sadarbībā ar izdevniecību «Zvaigzne ABC» aicina tevi piedalīties erotisko stāstu konkursā! Uzraksti savu erotisko stāstu, atsūti to uz «EGOISTE» redakciju (egoiste@co.tvnet.lv), mēs, to izskatot, iespējams, publicēsim portālā ar tevis izvēlēto pseidonīmu. No publicētajiem stāstiem tiks izvēlēts arī konkursa uzvarētāja stāsts. Vairāk lasi Te. 

Publicējam konkursa darbu, ko mums atsūtīja Marta Esam saglabājuši autores rakstības stilu.

Brīdinām par erotikas rakstura saturu (18+)

Viņš, ar balto platmali rokā, jau tuvojās Sandrai. Gara auguma, ar sporta zālē veidotiem muskuļiem, ar gaumīgu iedegumu un žilbinošu smaidu. Vīrieša acis aizsedza dārga zīmola pilota formas saulesbrilles.

- Lūdzu!- svešinieks padeva Sandrai viņas platmali.

- Liels paldies! – sieviete tikko jaušami izdvesa.

- Sauļojies?- noņemot saulesbrilles, vīrietis jautāja.

- Jā, atpūšos, lasu – Sandra pat neapmulsa no jautājuma un parādīja uz atvērto grāmatu. – Baudu brīvdienas!

- Starp citu, kā tevi godāt?

- Sandra.

- Patīkami,- viņš pieklājīgi atteica. – Sauc mani par Romeo! Pievilcis apmulsušo sievieti sev tuvu, tuvu klāt, Romeo iečukstēja viņai ausī: Šovakar deviņos tiekamies pie strūklakas Buru ielā. Tev būs neizmirstams tekilas vakars, Sandra!

…..

Turot rokās pasakainu ziedu pušķi no hortenzijām, rozēm un lizantēm, vīrietis, plati smaidot, sagaidīja Sandru pie strūklakas.

Viņas sirds salecās. Romeo smarža, nevainojamais, balti baltais lina krekls kopā ar iedegumu, tumšie mati un ķermeņa tuvums reibināja pat bez tekilas. Gatavojoties negaidītajam randiņam,

Sandra bijušā vīra ierasto teicienu “tava pakaļa kā lauku pirts lāva” atstāja uz šīm brīvdienām noīrētajā istabā.

Nometa to zemē un, ģērbusies ugunīgajā tilla mežģīņu apakšveļā un gaisīgajā crepe de chine zīda kleitā ar sīkziedu apdruku, lepni paceltu galvu, pārkāpa pāri. Visus aizvainojumus un sāpes atstājot aiz slēgtām durvīm, pašpārliecināta viņa devās mesties negaidītajā piedzīvojumā!

- Klāt esam,- Romeo paziņoja, kad viņi pienāca pie divstāvu klasiskās vasarnīcas ēkas. Piesātināti pelēkas krāsas sienas saspēlē ar sarkano jumtu izcēla nama senatnīgumu un eleganci.

- Skaista māja! – Sandra neslēpa.

- Romantiska, vai ne? Nāc!- vīrietis aicināja, pastiepis roku. – Būs gardas vakariņas!

Rokoko stilā iekārtotās ēdamistabas vidū novietotais galds bija gaumīgi servēts ar dažādām jūras veltēm. Netrūka ne svaigu dārzeņu, ne augļu. Uz blakus galdiņa, ledus traukā zvilnēja pāris šampanieša pudeles. Turpat savu kārtu gaidīja pudele tekilas. Arī par vāzi ziediem bija padomāts.

- Lūdzu! – Romeo pasniedza glāzi ar šampanieti. – Par šo dienu un mūsu satikšanos! – izskanēja tosts. – Priekā!

Vēsais dzēriens mazliet atmodināja Sandra sakāpinātās emocijas. “Ja nu viņš ir maniaks?”- pēkšņi prātā ienāca nesaprotama doma.

- Es drīkstu tevi noskūpstīt?

Sieviete neatbildēja. Tobrīd viss viņas augums deva partnerim nepārprotamus signālus ar atļauju to darīt. Vārdi bija lieki. Sandra pagriezās, pati piegāja vīrietim tuvāk. Un ļāvās.

Viņš skūpstīja Sandru maigi un ilgi. Auss ļipiņas, vaigi, kakls, pleci, roku locītavas, pirksti… Pēkšņi uz zemes jau nomesta kleita… Atkal - kakls, pleci…

Un krūtis. Viņas kuplās krūtis tik brašas, ar sārtiem, sulīgi pilniem krūtsgaliem pašas sniedzās pretī kaislīgajām un siltajām vīrieša lūpām.

Vēl mirklis un kaisles vilnis no ēdamistabas viņus pārcēla guļamistabā, kur sienas klāja sarkanas auduma tapetes, pretim lūkojās glezna ar Rubensa motīviem, pie citas sienas- pamatīgs Rokoko stila spogulis.

- Izliecies, ka to neredzēji,- Romeo, sajutis Sandras bailes un atklātības, ieteica. – Te esam tikai mēs divi. Un jūra aiz loga. Atslābsti… Baudi… Ļaujies – vīrieša čuksti bailes izslēdza kā elektrību ar slēdzi. To vietā Sandra saņēma strāvas triecienam līdzīgu enerģiju visā ķermenī - ar abām rokām apņēmis sievietes krūtis, Romeo maigi tās spaidīja, vienlaikus skūpstot, te vienu, te- otru. Sandra atlieca galvu. Spoguļskatā viņa redzēja no krūtīm, pār vēderu lejup slīdošo vīrieša galvu. Atkal mirklis mulsuma, kuru pārtvēra Romeo acu skats.

- Tev patiks, ļaujies,- viņš bilda.

Ar zobiem novilcis Sandras biksītes, viņš tās pārvilka pār savu torsu un saudzīgi nolika blakus gultai. Ieskatījies sievietei acīs, Romeo ar visu ķermeni uzgūlās viņai virsū. Katra Sandras šūna salecās kā elektrizēta. Piebriedušais vīrieša loceklis jau meklēja savu ceļu starp sievietes kājām. Glāstot viņas seju, Romeo turpināja skatīties Sandrai acīs. Tas viņu vēl vairāk uzkurināja, viņa pati paliecās pretim pilnīgas satuvināšanās gaidām. Tomēr Romeo vēl spēlējās!

Viņš nolaizīja rādītājpirkstu un vidējo pirkstu, maigi, slidinot to pār vaigu, iestūma Sandrai mutē. Viņa neapmulsa. Viņa bija gatava šajā spēlē iet līdz uzvarošai, augstākai baudas virsotnei. Savus mitros pirkstus velkot pār sievietes kaklu, krūtīm, paapļojot stingros krūtsgalus, lēni, bet mērķtiecīgi, viņš virzīja lejup. Maigi, tikko pieskāries kaunumam, Romeo pāris sekundes iepauzēja, atkal palūkojoties Sandrai acīs. Bet sieviete viņu vairs neredzēja. Ķermenis, noilgojies pēc vīrieša uzmanības un kaisles, bija kā uzvilkta stīga. Katrs Romeo pieskāriens varēja izraisīt atombumbas sprādzienam līdzīgu reakciju nokaitētajā Sandras klēpī.

- Ak…- sieviete tikai noelsās, kad Romeo pirksti iegrima viņas uzbudinātajā, piesātinātajā vagīnā. Vien pāris reižu pavirpinājis pirkstus, vīrietis meistarīgi tos nomainīja ar savu piebriedušo locekli.

Pārbraucis roku pār partneres krūtīm, viņš mitros pirkstus atkal iestūma sievietei mutē. Sandra baudīja. Viņa nezināja, ka pati īsta uzbudinājuma mirklī garšo tik savādi saldi.

Viņš to darīja lēni un maigi. Pieliecies skūpstīja Sandras ķermeni, lūpas, kaklu. Tad atkal glāstīja gurnus un atkal atgriezās pie kaislīgiem skūpstiem. Un tā krietnu mirkli… Visas domas izgaisa. Visas bēdas pazuda nezināmās tālēs. Bija baudas un kaisles pilns “te un tagad”, ko abi sakļautie, uzkarsētie ķermeņi baudīja ar pilnu jaudu.

- Apgriezies, - Romeo stingri, bet maigi pavēlēja. Sandra ļāvās. Spogulī pretī raudzījās uzbudināta, sasārtusi seja, mazliet izspūruši mati un lielas, kailas krūtis. Pienācis no mugurpuses, Romeo piekļāvās sievietes ķermenim.

Apņēmis partneres gurnus, viņš pievilka sievietes augumu sev vēl tuvāk. Maigi paraujot matus, Romeo pacēla Sandra galvu, lai sieviete nepārtrauc vērot sevi spogulī.

- Skaties uz priekšu! Elpo,- ievadot locekli, viņš pavēlēja. Pāris minūtes kā maratonā - aizelsusies elpa, skrejoša sirds, slapja mugura, trīcošas kājas. Viņš skūpstīja Sandra muguru, glāstīja gurnus un dibenu, masēja krūtis. Daži spēcīgi grūdieni, atkal- aiz matiem augšup pacelta galva. Atkal mirkļa pauze un – neprātīgs finišs!

Viņa nekautrējās, viņa kliedza no agrāk neizjustas baudas, netaupot un nenoklusējot emocijas. Tā tik tiešām bija virsotne. Viņas Everests! Līdz šim tādi pauguri, piekalnītes, nu, labi – daži Karpatu kalni, bet pat ne tuvu šādai virsotnei.

…..

Neviens neskaitīja laiku. Laiski baudot vakaru, abi mīlnieki vakariņoja. Bez liekiem vārdiem un pliekanām sarunām. Pietika ar skatieniem vien.

- Tekila,- Romeo pamāja ar galvu uz pudeles pusi. – Es turu solījumus! The Show must go on!- Romeo, novelkot halātu, iesaucās. Sandra saprata, ka nu viņa kārto somas, lai dotos uz nākošo maratonu.

Pa vidu, starp velnišķīgi kaislīgiem skūpstiem un apkampieniem, viņi kāri dzēra tekilu. Kā labākajās tradīcijās – laizi, malko, sūc. Sāls, laims, alkohols. Skūpsti, maigums, pieskārieni. Atkal un atkal. Vēl un vēl. Sāls no kakla bedrītes, no elkoņa locītavas, no gurna, no kaunuma…

Vīrieša rokas stingri turēja Sandras gurnus. Silta un mikla mēle nenogurusi šaudījās pa kaunuma lūpām, tās izgaršojot, arvien uzstājīgāk un spēcīgāk tuvojoties pulsējošajam klitoram. Tās bija vien dažas sekundes, bet pāris spēcīgi pieskārieni, kā sūcot zobos turētu laima šķēli, lika Sandrai uzpeldēt neprātīgas sajūsmas un asu sajūtu augstumos. Uz brīdi viņai šķita, ka visas asinis ir piepludinājušas iegurni, tik uzkarsis un pilns tas bija! Un tad – pēkšņais, saldais atvieglojums - pamatīgs, debesīs uzraujošs orgasms!

Asinis ar neatkārtojamu siltumu piepildīja vēdera lejas daļu, apmeta loku, izskrēja cauri visam ķermenim un atsitās no domām brīvajā galvā. Strauja, saraustīta elpa, skrejoša sirds. Bangojoša labsajūta.

Romeo piecēlās kājās, tad pieplaka Sandras ķermenim, atkal un atkal to skūpstot. Sievietes klēpis bija tik silts, gaidošs un mitrs! Vēl tikai mazliet, dažas līganas, bet ritmiskas un spēcīgas kustības un… arī viņa maratons finišēja ar spēcīgu spermas strūklu. Patīkama noguruma pārņemti, abi uzvarētāji varēja ļauties atslābumam.

…..

- Es tevi pavadīšu,- pēc vieglām brokastīm Romeo pieklājīgi piedāvāja .

Sandra atteica. Tā nebija romantiska, mīlestības un attiecību pilna ilgspēlējošas plates melodija. Jau piekrītot, viņa saprata, ka spēs izbaudīt kaisles mirkli un mācēs laikus aiziet. Lai nevienam nesāp, lai nepaliek mieles un rūgtuma nosēdumi.

Viņš neiebilda. Jo domāja līdzīgi. Nekādu saistību, nekādu pliekanu solījumu. Tikai kaisle. Sekss.

K_Inga

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu